Stervensgelukkig

Stervensgelukkig - Anneliese Mackintosh | Northernlights300.org

...g. Stervensgelukkig, of te wel: "de zoektocht naar geluk" heeft mij niet gebracht, wat ik er van verwachtte ... Anneliese MacKintosh- Stervensgelukkig ... .De cover is prachtig. Maar het gaat om het verhaal. Het verhaal van Ottila ging alle kanten op, zo ook haar personage, die hierdoor de leeftijd van 30 jaar niet haalde. Koop nu Stervensgelukkig van Anneliese Mackintosh bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Stervensgelukkig' is een epistolaire roman die even pijnlijk eerlijk als hilarisch is. De titel klinkt erg goed. Wie wil er nu niet stervensgelukkig zijn. Eén jaar uit het leven van onze hoof ... Stervensgelukkig - NRC Webwinkel ... . De titel klinkt erg goed. Wie wil er nu niet stervensgelukkig zijn. Eén jaar uit het leven van onze hoofdpersoon Ottila McGregor wordt in dit boek beschreven. Het lijkt een gemakkelijk te lezen roman, maar dat is het zeker niet. Stervensgelukkig - Anneliese Mackintosh - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace,... In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace,...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneliese Mackintosh
DIMENSIE
11,85 MB
BESTANDSNAAM
Stervensgelukkig.pdf

OMSCHRIJVING

In "Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch?Nou nee.Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf sleutelen iets voor veertigers is. Dan heb je nog haar zus Mina, die psychische problemen heeft, misschien wel door Ottila's schuld. En ten slotte is er Thales, de Griek die in de koffiebar van het ziekenhuis werkt. Zo leuk en link als hij komt Ottila ze maar zelden tegen.Om het allemaal een beetje bij te houden stelt Ottila een plakboek samen, met e-mails, bonnetjes, kaartjes, brieven, uitgeschreven opnamen van haar therapie… Het resultaat is een epistolaire roman voor onze huidige tijd die even pijnlijk eerlijk als hilarisch is en die de vraag stelt: hoe word je stervensgelukkig?

Wil je het boek lezen?Stervensgelukkig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneliese Mackintosh. Lezen Stervensgelukkig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN