Bonsai

Bonsai - K. Norman | Northernlights300.org

...ar oud. 50 Cm hoogte. De Bonsai komt oorspronkelijk uit Japan en betekent letterlijk 'boom in pot' ... Bonsai ficus kopen - FloraStore ... . Het woord heeft betrekking op een door manipulatie klein gehouden plant die echter de illusie wekt een groot en oud exemplaar te zijn. De Bonsai is in vele stijlen verkrijgbaar en is bij goede verzorging een prachtige aanwinst voor ieder huis. Bonsai Empire is a community built by enthusiasts and experts from around the world. We introduce you to the fascinating and living art of Bonsai, and help y... Bonsai-studio Hoka-E ... Basistechnieken van Bonsai vorming en verzorging - Bonsai ... ... . We introduce you to the fascinating and living art of Bonsai, and help y... Bonsai-studio Hoka-En is de particuliere afdeling van Lodder Bonsai bv. Bij Hoka-En krijgt u individuele service en natuurlijk de allergrootste keuze op het gebied van bonsai en de daarbij behorende artikelen. zoals bonsai voeding , bonsai potten en bonsai gereedschap en bonsai verzorging....

INFORMATIE

AUTEUR
K. Norman
DIMENSIE
9,2 MB
BESTANDSNAAM
Bonsai.pdf

OMSCHRIJVING

In een boeiende inleiding wordt deze traditionele kunst gedefinieerd en beschreven, er wordt verteld wat de beste bomen en struiken zijn om te gebruiken en wat het belang is van de afmeting, proportie en esthetiek van bonsai. Ook de kunst van het presenteren van bonsai komt aan bod, compleet met advies over bakken, potten, accessoires, tafeltjes en aanvullende beplanting.Er is een deel gewijd aan bonsai in bepaalde seizoenen; van kersrode azalea's in de lente tot de vlammende kleuren van esdoorns in de herfst. Een fotoserie toont u fantastische afbeeldingen van meer dan veertig volgroeide bonsaibomen.

Wil je het boek lezen?Bonsai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Norman. Lezen Bonsai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN