De verlichte merkdespoot

De verlichte merkdespoot - Piet Wulleman | Northernlights300.org

... handen hebben, en daarmee lijkt de marketeer een steeds minder belangrijke rol te hebben in branding ... PDF Download De verlichte merkdespoot ... . Op dat paradigma schijnt Piet Wulleman in zijn boek 'De verlichte merkdespoot' een nieuw licht. Verlichte Merkdespoot. 99 likes. "Onder het motto 'Marketeer, sta op en doe uw job" biedt dit boek een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige marketingdenken van vandaag, waarin heel wat... Merken zijn eigendom van de consument geworden. Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen m ... De verlichte merkdespoot | Éditions Racine ... . Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen merken gereduceerd te worden tot volgers van de vox populi én hun eigen identiteit te verliezen. Maar moet dat wel zo zijn? Piet Wulleman wil merken opnieuw sterker maken en pleit voor een derde weg, die van het verlichte De verlichte merkdespoot: waarom consumenten niet de controle overnemen over merken: Amazon.es: Piet Wulleman: Libros en idiomas extranjeros Merken zijn eigendom van de consument geworden. Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen merken gereduceerd te worden tot volgers van de vox populi én hun eigen identiteit te verliezen. Maar moet dat wel zo zijn? Piet Wulleman wil merken opnieuw sterker maken en pleit voor een derde weg, die van het verlichte Met De verlichte merkdespoot is er eindelijk een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige marketingdenken van vandaag. Een boek voor marketing professionals, professoren en studenten, maar ook voor gewone mensen die van merken houden. Scopri De verlichte merkdespoot: Waarom consumenten niet de controle overnemen over merken di Wulleman, Piet: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Merken zijn eigendom van de consument geworden. Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen merken gereduceerd te worden tot volgers van de vox populi én hun eigen identiteit te verliezen. Maar moet dat wel zo zijn? Piet Wulleman wil merken opnieuw sterker maken en pleit voor een derde weg, die van het verlichte Free 2-day shipping. Buy De verlichte merkdespoot - eBook at Walmart.com De verlichte merkdespoot: waarom consumenten niet de controle overnemen over merken | Wulleman, Piet | ISBN: 9789401408233 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. 12-jun-2013 - De verlichte merkdespoot : waarom consumenten niet de controle overnemen over merken Wulleman, Piet 2013 9789401408233 SISO 369.1.2 # Merkstrategie en Merkbeleid Met De verlichte merkdespoot is er eindelijk een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige marketingdenken van vandaag. Een boek voor marketing professionals, professoren en studenten, maar ook voor gewone mensen die van me...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Wulleman
DIMENSIE
3,11 MB
BESTANDSNAAM
De verlichte merkdespoot.pdf

OMSCHRIJVING

De stok in het hoenderhok van het marketingdenken Merken zijn eigendom van de consument geworden. Tenminste, dat hoor je de laatste jaren constant in marketing- en reclamekringen. Daarmee dreigen merken gereduceerd te worden tot volgers van de vox populi én hun eigen identiteit te verliezen. Maar moet dat wel zo zijn? Piet Wulleman wil merken opnieuw sterker maken en pleit voor een derde weg, die van het verlichte merkdespotisme. Verlichte merkdespoten vertrekken vanuit een eigen visie en droom, en zoeken waar hun eigenbelang samengaat met een positieve bijdrage aan de wereld. Ze communiceren helder en persoonlijk, en zijn niet bang van confrontatie. Kortom, ze volgen niet, ze leiden. Met De verlichte merkdespoot is er eindelijk een geloofwaardig antwoord op het al te eenzijdige marketingdenken van vandaag. Een boek voor marketing professionals, professoren en studenten, maar ook voor gewone mensen die van merken houden.

Wil je het boek lezen?De verlichte merkdespoot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Wulleman. Lezen De verlichte merkdespoot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN