Uit de school geklapt

Uit de school geklapt - Piet Janssen | Northernlights300.org

...pt is de tweede satirische roman van Harrie Jekkers en Koos Meinderts ... uit de school geklapt - Vertaling naar Engels ... ... . Hun debuut Tejo, de lotgevallen van een geëmancipeerde man was meteen een enorme bestseller. Dit keer nemen de auteurs het moderne onderwijs op de hak. Ze schrijven uit ervaring want ze hebben allebei op school gezeten. Uit de school geklapt is een twaalfdelige Nederlandse televisieserie van de NCRV uit 1993, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1985 van Koos Meinderts en Harrie Jekkers.De serie werd opgenomen op scholengemeenschap De Gemeenlanden in Hui ... Uit de school geklapt - 9789066591493 - De Fakkel ... .De serie werd opgenomen op scholengemeenschap De Gemeenlanden in Huizen, uitgezonden van januari tot maart 1993 en voor het eerst herhaald van december 1993 tot februari 1994. 'Vera heeft uit de school geklapt' is juist. Klappen is in deze uitdrukking een verouderd werkwoord dat 'praten...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Janssen
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Uit de school geklapt.pdf

OMSCHRIJVING

Mijn jeugdjaren in Deventer waren een mix van eenzaamheid, warmte en humor. Sommige gebeurtenissen hebben een eeltlaag achtergelaten op mijn ziel. Mijn latere keuze voor een carrière in het onderwijs is daaruit voortgekomen. Behalve veel voldoening heeft die mij ook veel frustratie opgeleverd. Dat wijt ik aan de vele overhaast ingevoerde onderwijsvernieuwingen. Met deze biografie wil ik begrip vragen voor diegenen die daarvan het slachtoffer zijn geworden en het plezier in hun (onderwijs)werk zijn kwijtgeraakt. Mijn persoonlijke ervaringen met een aantal van mijn leerlingen overtuigen hopelijk leraren in spé ervan, dat het lerarenvak, ondanks alles, toch een prachtig beroep blijft.

Wil je het boek lezen?Uit de school geklapt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Janssen. Lezen Uit de school geklapt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN