De 22 Wijsheden

De 22 Wijsheden - Jean-Pierre Doran | Northernlights300.org

...algemeenheid, hoe zet je de eerste stap ernaartoe en hoe overkom je de hindernissen die je op je pad tegenkomt? De 22 Wijsheden aantal ... De 22 beste afbeeldingen van Wijsheden | Inspirerende ... ... . In winkelmand. Bestel De 22 Wijsheden van Jean-Pierre Doran. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een uitgebreide collectie citaten, quotes en wijsheden. Eenvoudig zoeken op auteur en onderwerp. Geschreven bij De vier inzichten. Het boekje "de 4 inzichten" is maar zo'n 100 pagina's, maar toch een absolute aanrader. In heldere en eenvoudige taal worden vier inzichten gepresenteerd: wees onberispelijk in je woorden, vat niets persoonlijk op, ga ni ... Ebook PDF: De 22 Wijsheden - geschreven door Jean-Pierre Doran ... . In heldere en eenvoudige taal worden vier inzichten gepresenteerd: wees onberispelijk in je woorden, vat niets persoonlijk op, ga niet uit van veronderstellingen, en doe altijd je best. De 22 Wijsheden 1e druk is een boek van Jean-Pierre Doran uitgegeven bij Forworth B.V.. ISBN 9789082511307 Wat is succes, en hoe bereik je dat? In 'De 22 wijsheden' gaat Jean-Pierre Doran diep in op verschillende aspecten van succes: Wat betekent succes in zijn algemeenheid, ... De 22 Wijsheden: je kunt niet vooruit komen zonder een stap te zetten: Amazon.es: Jean-Pierre Doran: Libros en idiomas extranjeros De 22 Wijsheden Je kunt niet vooruit komen zonder een stap te zetten Jean-Pierre Doran. Nederlands | Paperback € 22,00 + 44 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... 8 Beter de voltooiing van de dingen dan dat ze beginnen, beter geduld dan ongeduld. 9 7:9 Spr. 22:24 Jak. 1:19 Heb een lange adem en beheers je rusteloosheid, want rusteloosheid heerst in het hart van de dwazen. 10 En vraag jezelf niet af waarom het vroeger beter was dan nu. Het getuigt van weinig wijsheid als je daarnaar vraagt. In 'De 22 wijsheden' gaat Jean-Pierre Doran diep in op verschillende aspecten van succes: Wat betekent succes in zijn algemeenheid, hoe zet je de eerste stap ernaartoe en hoe overkom je de hindernissen die je op je pad tegenkomt?Begeleid door herkenbare casi uit het dagelijks leven beschouwt Jean-Pierre zijn verfrissende visie op zaken als rijkdom, onafhankelijkheid en tevredenheid. De 22 Wijsheden: je kunt niet vooruit komen zonder een stap te zetten | Jean-Pierre Doran | ISBN: 9789082511307 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Wijsheden; Trefwoord. pagina 22 van 21848 resultaten. Twee terroristen die een aanslag willen plegen op een politicus. "Waar blijft hij toch? ... Als de Indianen een wat strenger immigratiebeleid hadden gevoerd was het nu niet zo een puin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Pierre Doran
DIMENSIE
10,22 MB
BESTANDSNAAM
De 22 Wijsheden.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is succes, en hoe bereik je dat? In 'De 22 wijsheden' gaat Jean-Pierre Doran diep in op verschillende aspecten van succes: Wat betekent succes in zijn algemeenheid, hoe zet je de eerste stap ernaartoe en hoe overkom je de hindernissen die je op je pad tegenkomt? Begeleid door herkenbare casi uit het dagelijks leven beschouwt Jean-Pierre zijn verfrissende visie op zaken als rijkdom, onafhankelijkheid en tevredenheid. De parallellen met onder andere het huishouden en een klassiek bordspel vormen een soms confronterende ontmoeting met de redenen dat mensen hun doelen niet bereiken. Met toegankelijke voorbeelden leidt Jean-Pierre je naar het zetten van een stap in de goede richting.

Wil je het boek lezen?De 22 Wijsheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Pierre Doran. Lezen De 22 Wijsheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN