Samenhang in Samenwerken

Samenhang in Samenwerken - Marie-Louise van Mourik | Northernlights300.org

...ren de essaybundel 'Land in samenhang - krimp en regionale kansengelijkheid' ... Kracht - model van Inzicht, Communicatie & Samenwerken ... ... . De wetenschappers Bettina Bock, Henri de Groot, Gert-Jan Hospers, Eveline van Leeuwen en Frank Cörvers vormen samen de Wetenschappelijke Reflectiegroep Bevolkingsdaling. In opdracht van BZK en in samenwerking met ... Ga samenwerken: start bij de eigen deskundigheid en gun elkaar het vertrouwen! Bedenk het samen en voer het samen uit! ... Om de factoren die van invloed zijn op gezondheid in samenhang aan te ku ... Samenwerking in een team verbeteren ... ... Om de factoren die van invloed zijn op gezondheid in samenhang aan te kunnen pakken, is ook inzet nodig van andere sectoren dan volksgezondheid alleen. 1 SAMENHANG, ZICHTBAARHEID, SAMENWERKING Het RKD in. 2 INHOUDSOPGAVE SAMENVATTING 3 INLEIDING 5 I. HET RKD VANDAAG Samenwerking Collectiefunctie Digitale collecties Onderzoeksfunctie: kennisinstituut Publieksfunctie: bereik en waardering Bereik Waardering Publieksbereik: zichtbaarheid Bedrijfscultuur Bedrijfsvoering: algemeen Beleid Doelmatige bedrijfsvoering Bedrijfsvoering: eigen inkomsten ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marie-Louise van Mourik
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
Samenhang in Samenwerken.pdf

OMSCHRIJVING

Samenhang in SamenwerkenHoe Natuurlijk Leiderschap onze organisatie versterkt.''Een organisatie als de onze, in een tijd als deze, heeft behoefte aan inspirerende leiders. Mensen die bruggen slaan en eenheid brengen. Die zelfbewust in het leven staan en anderen in hun waarde laten. Die boven zichzelf uitstijgen, simpelweg door zichzelf te zijn.Mensen die zien wat onze organisatie nodig heeft en die vervolgens competenties weten aan te boren bij zichzelf, maar zeker ook bij hun teamleden. Sterke leiders dus, met een gedeeld doel voor ogen: dat is wat niet alleen Junis, maar de hele wereld verdient.''Met deze quote geeft Marie-Louise van Mourik, directeur-bestuurder van Junis Kinderopvang, haar definitie van Natuurlijk Leiderschap. In dit boek krijgen die woorden inhoud, als zij de aanloop, het programma, de aanpak en vooral de meerwaarde van Natuurlijk Leiderschap beschrijft. Het is een praktijkvoorbeeld dat de theorie tot leven wekt, en waar medewerkers hun ervaringen en inzichten met ons delen. Daarmee is een authentiek en inspirerend verhaal voor iedere organisatie, ieder team en ieder mens in een veranderd tijdperk.

Wil je het boek lezen?Samenhang in Samenwerken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie-Louise van Mourik. Lezen Samenhang in Samenwerken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN