Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek

Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek - Sander Heebels | Northernlights300.org

...boek burgerschap voor leerlingen in het praktijkonderwijs, in Entree-opleidingen (AKA-trajecten en niveau 1-opleidingen) en in leerjaar vijf en zes van VM2-trajecten ... Leerwerkboek burgerschap | Boek.be ... . Kies 1 draagt bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van de leerling. KIES 1 is een leerwerkboek burgerschap voor leerlingen in het praktijkonderwijs, in Entree-opleidingen (AKA-trajecten en niveau 1-opleidingen) en in leerjaar vijf en zes van VM2-trajecten. Kies 1 draagt bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van de leerling. Het uitgangspunt is daarbij dat burgerschapsvorming zowel bijdraagt aan de vorming van de ... bol.com | Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek, Petri ... ... . Kies 1 draagt bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van de leerling. Het uitgangspunt is daarbij dat burgerschapsvorming zowel bijdraagt aan de vorming van de individuele leerling als aan de verbetering ... Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek wordt 5 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek. 'Kies 1 burgerschap leerwerkboek' door Sander Heebels, Menno Beekhuizen, Petri Benschop, Hanneke Schottert - Onze prijs: €22,60 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. 37 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop leerwerkboek burgerschap eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Details KIES 1 KIES 1 is een praktisch en activerend leerwerkboek voor leerlingen in het PrO, vso en entreeopleidingen. In de methode wisselen korte theorieblokken, duidelijke voorbeelden en praktische opdrachten elkaar af. De teksten zijn kort en helder geformuleerd, zodat leerlingen niet worden afgerekend op hun leesvaardigheid. Kies 2 - Burgerschap - Leerwerkboek wordt 15 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Kies 2 - Burgerschap - Leerwerkboek. Van dit artikel (9789001878535 / NU Burgerschap leerwerkboek 1-2) is nog geen omschrijving beschikbaar Bestel: NU Burgerschap leerwerkboek 1-2 Bestel NU Burgerschap leerwerkboek 1-2 met ISBN/EAN 9789001878535 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Leerwerkboek burgerschap - Kies 1 van Petri Benschop (boek, paperback, ISBN 9789490998400). KI...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Heebels
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Kies 1 is een leerwerkboek burgerschap voor leerlingen in het praktijkonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs (vso) en entreeopleidingen. Kies 1 draagt bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van de leerling. Het uitgangspunt is daarbij dat burgerschapsvorming zowel bijdraagt aan de vorming van de individuele leerling als aan de verbetering van het (leer)klimaat binnen en buiten de school. LEERWERKBOEK In het leerwerkboek Kies 1 volgen korte theorieblokken, voorbeelden en afwisselende opdrachten elkaar af. In de theorieblokken worden de belangrijkste begrippen voor het vak burgerschap in korte en heldere zinnen uitgelegd. De theorie wordt ondersteund door geïllustreerde voorbeelden die aansluiten bij de belevingswereld van de doelgroep. De begrippen komen toegepast aan bod in de opdrachten. De opdrachten bestaan uit sterk afwisselende werkvormen. NEGEN THEMA’sHet leerwerkboek bestaat uit negen thema’s, waarin de dimensies uit het brondocument geïntegreerd aan bod komen:1.Kiezen2.Samenleven3.Veiligheid4.Politiek5.Werk6.Geld7.Media8.Gezondheid9.Relaties en seksOPBOUW THEMA’SElk thema is op dezelfde wijze opgebouwd:- een startopdracht die klassikaal wordt gemaakt;- vier lessen bestaande uit korte theorieblokken, voorbeelden en afwisselende opdrachten;- een les waarin de leerling oefent met de belangrijke woorden uit het thema;- een keuze-opdracht, waarvan de uitwerking als bewijsstuk kan worden opgenomen in het portfolio.

Wil je het boek lezen?Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Heebels. Lezen Kies 1 - Burgerschap - Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN