Samen werken aan herstel!

Samen werken aan herstel! - Grace Verween | Northernlights300.org

...sen met psychiatrische stoornissen of ernstige psychische problemen ... PDF Samen werken aan herstel - GGZ Friesland ... . GGZ Friesland heeft locaties in 12 plaatsen verspreid over de provincie Friesland. Binnen Samen werken aan herstel! biedt concrete tips aan voor ieders persoonlijke, maar ook gedeelde weg naar herstel. Het is een must have voor elke hulpverlener die op zoek is naar concrete handvatten om - samen met cliënten - op herstel te focussen. Samen werken aan een snel, sterk en sociaal economisch herstel Do ... Samen werken aan herstel | Samen werken aan herstel ... . Samen werken aan een snel, sterk en sociaal economisch herstel Door Annika Heerekop 26 maart 2020 Corona heeft een enorme impact op de economie en de werkgelegenheid. PDF | On Apr 13, 2017, Wilma Boevink and others published Samen werken aan herstel | Find, read and cite all the research you need on ResearchGate Samen werken aan herstel! biedt concrete tips aan voor ieders persoonlijke, maar ook gedeelde weg naar herstel. Het is een must have voor elke hulpverlener die op zoek is naar concrete handvatten om - samen met cliënten - op herstel te focussen. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Samen werken aan een beter leven versie 1 - augustus 2018 FACT Samen werken aan herstel. Wanneer je langdurig psychische problemen hebt, kan dit impact hebben op je werk, sociale contacten, financiën en bijvoorbeeld wonen. Merk je dat het echt niet goed gaat thuis? 'Samen werken aan herstel' 4 juni 2020 Waar de centrale hal van het gemeentehuis normaliter vol zit met mensen die een geboorte komen aangeven of een identiteitsbewijs willen aanvragen, is er nu niemand. T1 - Geriatrische revalidatiezorg: samen werken aan herstel! AU - de Groot, Aafke J. AU - Vreeburg, Ellen M. PY - 2019/3/1. Y1 - 2019/3/1. N2 - Revalidatie in samenwerking met verschillende disciplines. AB - Revalidatie in samenwerking met verschillende disciplines Revalidatie, samen werken aan herstel. Revalidatie is de medische term voor herstel na een ongeval of medische ingreep. Het revalidatieproces kan behoorlijk ingewikkeld zijn, en zowel lichamelijke als psychische aspecten omvatten. Graag begeleiden wij in deze periode. Ambulante ondersteuning. De ambulante ondersteuning betekent thuis herstellen van je verslaving, met alle ondersteuning van Point O. Soms is thuis de beste plaats voor herstel, of misschien is er nog sprake van gebruik.Dan biedt ambulante ondersteuning een oplossing. Ons ambulante traject lijkt op een traject in het safe house. Samen werken aan herstel. Van ervaringen delen naar kennis overdragen. Acht (ex)-cliënten van de langdurige ggz zorg vertellen hoe zij samen hebben gewerkt aan hun herstel. Hier door verschoof de aandacht van ziekte, symptomen en patiënt zijn naar herstel, mogelijkheden en actief zijn in het eigen leven, de ggz en daar buiten....

INFORMATIE

AUTEUR
Grace Verween
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Samen werken aan herstel!.pdf

OMSCHRIJVING

Samen werken aan herstel! 1e druk is een boek van Grace Verween uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462921771 Er bestaan heel wat theoretische boeken over herstel, herstelondersteunende zorg en krachtgericht werken. Ook zijn er verschillende herstelverhalen gepubliceerd die heel inspirerend en hoopgevend kunnen zijn. Maar er ontbrak nog een echt werkboek: een boek dat houvast en richting kan geven aan het individuele herstelproces. Herstellen doe je zelf, maar daarom niet alleen. Lotgenoten, familie, vrienden en hulpverleners kunnen zorgen voor een herstelondersteunend klimaat.Dat is net het opzet van Samen werken aan herstel! Het boek kan individueel of in groep gebruikt worden. Vanuit de kracht van peer support krijgen cliënten de kans om stil te staan bij het thema en van elkaar te leren. De hoop van de auteurs is dat de lezers van dit boek opnieuw in contact zullen komen met hun krachten en mogelijkheden en op zoek zullen gaan naar hun wensen, dromen en ambities.Wie herstelt ontdekt gaandeweg dat hij zelf expert is wat zijn eigen gezondheid betreft. Hij bouwt kennis van onschatbare waarde op over het leven met een psychische kwetsbaarheid; over omgaan met symptomen, psychiatrische behandeling, twijfels en angst. Hij leert wat hem helpt en wat niet. Samen werken aan herstel! biedt concrete tips aan voor ieders persoonlijke, maar ook gedeelde weg naar herstel. Het is een must have voor elke hulpverlener die op zoek is naar concrete handvatten om - samen met cliënten - op herstel te focussen.

Wil je het boek lezen?Samen werken aan herstel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Grace Verween. Lezen Samen werken aan herstel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN