De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos

De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos - Rob Petersen | Northernlights300.org

...uis (als de post mee werkt). Voordat Gijs van Lennep, Jan Lammers, Arie Luyendijk en de Verstappens Nederland als ... bol.com | Olof van Joolen artikelen kopen? Alle artikelen ... ... ... Stream Onvervulde beloften van een natuurtalent ... Een duik in de Nederlandse autosportgeschiedenis in Winkelman op Wielen! ... Petersen en Olof van Joolen over onder meer de biografie die ze schreven over het veel te jong overleden supertalent Wim Loos. De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos. Nederlandstalig; Hardcover; 2020; WIM LOOSDe onvervulde belofte van een natuurtalentVoordat Gijs van Lennep, Jan ... Inschrijven op boek over Zandvoorts racetalent Wim Loos ... ... . Nederlandstalig; Hardcover; 2020; WIM LOOSDe onvervulde belofte van een natuurtalentVoordat Gijs van Lennep, Jan Lammers, Arie Luyendijk en de Verstappens Nederland ... Na een kwarteeuw inzet boven de brandhaarden van de wereld valt in ons land het doek voor de F-16. De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Nieuw Verzenden 12-mei-2020 - Bekijk het bord "Biografieboeken" van biografieboeken op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Biografie, Biografieën. Boeken van Rob Petersen, auteur van De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos . Dodelijke verleiding . Een dodelijke afloop De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Petersen
DIMENSIE
8,26 MB
BESTANDSNAAM
De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos.pdf

OMSCHRIJVING

WIM LOOSDe onvervulde belofte van een natuurtalentVoordat Gijs van Lennep, Jan Lammers, Arie Luyendijk en de Verstappens Nederland als autosportland op de kaart zetten, was er al een talent dat het in zich had helemaal naar de top te gaan. Zandvoorter Wim Loos werd als jochie op de slipschool van Rob Slotemaker ontdekt. Hij maakte een droomdebuut en leek voorbestemd voor de Formule 1 of Le Mans.Zijn opmars naar de top haperde door een ruzie tussen mentor Slotemaker en de leiding van Racing Team Holland, die Loos graag zijn grote kans wilde geven. Loyaal aan zijn meester schitterde Wim Loos twee jaar in de Alfa GTA's van Team Slotemaker. In de zomer van 1967 leek de internationale doorbraak er toch te komen met een aanbod om te testen bij Ferrari. Tot de fatale nacht van 23 juli 1967 het jonge natuurtalent (21) in de knop knakt.

Wil je het boek lezen?De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Petersen. Lezen De onvervulde belofte van een natuurtalent Wim Loos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN