Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid

Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid - Toby Witte | Northernlights300.org

... Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd ... PDF Verkenning gemeentelijk integratiebeleid en de mogelijke ... ... . Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodig hebben. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid helpt (toekomstig) sociaal professionals bij het handelen en denken in het ... Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd. Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodi ... Studystore | Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk ... ... . Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodig hebben. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid helpt (toekomstig) sociaal professiona Het boek Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid, geschreven door Toby Witte, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid | Witte, Toby | ISBN: 9789046906873 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd. Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodig hebben. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid helpt (toekomstige) sociaal profession Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid Toby Witte Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd. Noté /5: Achetez Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid de Witte, Toby: ISBN: 9789046906873 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid. Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd. Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodig hebben. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid h...

INFORMATIE

AUTEUR
Toby Witte
DIMENSIE
9,62 MB
BESTANDSNAAM
Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds de decentralisatie van het sociaal domein in 2015 bepalen gemeenten het beleid op het terrein van zorg, welzijn en jeugd. Dat betekent dat sociaal professionals en beleidsambtenaren samen de ondersteuning moeten verzorgen voor burgers die dat nodig hebben. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid helpt (toekomstig) sociaal professionals bij het handelen en denken in het spanningsveld dat ontstaat bij het bepalen van gemeentelijk sociaal beleid en de praktische uitvoering ervan.Hoe de sociaal professional in de dynamiek van de plaatselijke politiek en bestuur zijn weg moet vinden staat in het boek centraal. Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid bestaat uit drie delen, die los van elkaar kunnen worden gebruikt. Deel één behandelt de context en betekenis van het sociale beleid in relatie tot de lokale politiek. Deel twee gaat in op de manier waarop het gemeentelijke politiek-bestuurlijke systeem binnen het sociaal domein functioneert. En deel drie bespreekt recente en toekomstige ontwikkelingen in het lokale sociaal domein door middel van praktijkcasussen.Bij dit boek hoort een website met verdiepingsmateriaal, oefeningen en extra opdrachten.In deze herziene uitgave zijn kennis en ervaringen verwerkt die de afgelopen jaren zijn opgedaan tijdens de overheveling van zorg- en welzijntaken naar de gemeenten. De basistekst is volledig geactualiseerd, praktijkcasussen zijn vernieuwd en tekstkaders, (reflectie)opdrachten en de bijbehorende website zijn aangevuld, vervangen of aangepast.Dit boek richt zich op studenten en opleiders bij sociale studies in het hbo en wo (in het bijzonder de opleiding Social Work) en op (aankomende) professionals in non-profitorganisaties en beleidsmedewerkers binnen de gemeentelijke overheid. Dr. Toby Witte is lector Maatschappelijke Zorg bij het kenniscentrum Talentontwikkeling van de Hogeschool Rotterdam. Hij is co-auteur van het boek Jeugdprofessionals en transformerend jeugdbeleid.

Wil je het boek lezen?Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toby Witte. Lezen Dynamiek van sociaal werk en gemeentelijk beleid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN