Voorbij God

Voorbij God - Willigis Jäger | Northernlights300.org

... geschiedenis aan de Hebreeuwse universiteit in Jeruzalem ... Voorbij God door Willigis Jäger - Boekhandel Douwes ... . In Voorbij God brengt Willigis Jäger de belangrijkste ervaringen en inzichten uit zijn rijke spirituele leven bij elkaar: de essentie die voorbij alle denken ligt, voorbij alle verschijnselen, voorbij God. Tag: Voorbij God 'Kosmische wereldbeschouwing heeft behoefte aan een mondiale spiritualiteit' Volgens benedictijn en zenleraar Willigis Jäger is er geen plaats meer voor een God die 2000 jaar geleden zijn zoon heeft gezonden om ons de weg te wijzen en over ons te oordelen. Voorbij God Willigis Jäger "Wie ben ik in dit universu ... 'God gaat voorbij aan al het redeneren' - De Groene ... ... . Voorbij God Willigis Jäger "Wie ben ik in dit universum met zijn miljarden sterrenstelsels? Wat betekenen die paar decennia van mijn leven in dit tijdloos gebeuren? Ik ben een eenmalige, unieke incarnatie van de oergrond, waar alles uit voortkomt. ... Elk van de vier coupletten van het lied begint met de woorden 'De wet voorbij'. Dichter André Troost lijkt in de eerste regels van het lied de hele Bijbel te omspannen. 'De wet voorbij, Gods adem in de rug / zo gaan wij voort, de nieuwe stad voor ogen' parafraseert Genesis 1 - Gods Geest (adem) zweefde over het water - én Openbaring 21 over de komst van het nieuwe Jeruzalem. In Voorbij God brengt Willigis Jäger de belangrijkste ervaringen en inzichten uit zijn rijke spirituele leven bij elkaar: de essentie die voorbij alle denken ligt, voorbij alle verschijnselen, voorbij God. Missionaris van een geloof 'aan God voorbij' De laatste 25 jaar woonde de Amsterdamse oud-jezuïet, kerkmusicus, componist en publicist Bernard Huijbers met zijn vrouw in de Provence. Voorbij God (Dharma-geschenk): Amazon.es: Willigis Jäger, Piet Hermans: Libros en idiomas extranjeros Voorbij God; Willigis Jäger; EAN 9789056703363; AGOMLD; Asoka; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij met als doel het uitdragen van het gnostiek gedachtegoed. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland!...

INFORMATIE

AUTEUR
Willigis Jäger
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Voorbij God.pdf

OMSCHRIJVING

''Wie ben ik in dit universum met zijn miljarden sterrenstelsels? Wat betekenen die paar decennia van mijn leven in dit tijdloos gebeuren? Ik ben een eenmalige, unieke incarnatie van de oergrond, waar alles uit voortkomt. Een korte golfslag van de oceaan 'leegte', 'godheid' - hoe ik haar ook noemen mag.''In Voorbij God brengt Willigis Jäger de belangrijkste ervaringen en inzichten uit zijn rijke spirituele leven bij elkaar: de essentie die voorbij alle denken ligt, voorbij alle verschijnselen, voorbij God. Hij wordt hierbij gedreven door de diepe wens iedereen die er voor openstaat te helpen door te dringen tot de universele dimensie die ons beperkte bestaan omvat en overstijgt. Alleen een mensheid die deze volgende stap in de Grote Evolutie bereid is te nemen heeft een werkelijke toekomst.Zenmeester en Benedictijn Willigis Jäger (Kyo-un Roshi) is met zowel de westerse als de oosterse spiritualiteit zeer verbonden. In zijn werkzaamheid als leraar gaat hij ver boven de traditionele voorstellingen van de religies uit en betrekt hij tegelijk de nieuwste inzichten van de wetenschap. Willigis Jäger studeerde theologie en filosofie. In zijn cursussen, voordrachten en talrijke publicaties wijst hij de weg naar een diepe spirituele ervaring als bron van vernieuwing op menselijk en maatschappelijk niveau.

Wil je het boek lezen?Voorbij God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willigis Jäger. Lezen Voorbij God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN