Alles wat je achterlaat

Alles wat je achterlaat - Jane Kirkpatrick | Northernlights300.org

...eel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om dokter te worden brengt haar in conflict met haar omgeving ... E-book: Alles wat je achterlaat - Jane Kirkpatrick ... ... . Als ze haar hart verliest aan een weduwnaar (die zijn vrouw verloor terwijl ze onder behandeling van Jenny was), komt ze stees meer onder druk te staan. Alles wat je achterlaat | ISBN 9789023953210 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Jane Kirkpatrick vertelt een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen ... Alles wat je achterlaat door Jane Kirkpatrick (paperback ... ... . Jane Kirkpatrick vertelt een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in het Oregon van de laatste helft van de 19e eeuw. Jenny Pickett weet veel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om dokter te worden brengt haar in conflict met haar omgeving. Ze zet alles op alles om haar droom te laten uitkomen. Maar de weg ernaartoe ... Alles wat je achterlaat neem je mee. By admin on november 24, 2012 in projecten ... De vraag: Wat is het meest dierbare dat je hebt achtergelaten? hebben wij (i.s.m. Judith Vossen) gesteld aan kinderen van de school van het Asielzoekerscentrum en aan de bewoners van die wijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Kirkpatrick
DIMENSIE
6,94 MB
BESTANDSNAAM
Alles wat je achterlaat.pdf

OMSCHRIJVING

Jane Kirkpatrick vertelt een prachtig verhaal van een vrouw die droomt om te worden wat ze altijd al heeft willen zijn. Een kijkje in het Oregon van de laatste helft van de 19e eeuw. Jenny Pickett weet veel over de geneeskracht van planten, maar haar droom om dokter te worden brengt haar in conflict met haar omgeving. Ze zet alles op alles om haar droom te laten uitkomen. Maar de weg ernaartoe is lang, en de prijs ervoor is hoog, niet alleen voor Jenny zelf, maar ook voor haar familie. Zijn die offers te groot voor haar idealen?

Wil je het boek lezen?Alles wat je achterlaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Kirkpatrick. Lezen Alles wat je achterlaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN