Heartful leven mindful werken

Heartful leven mindful werken - David Dewulf | Northernlights300.org

...druk, overwerken,... David Dewulf over Heartful leven & mindful werken ... Heartful leven mindful werken - David Dewulf ... ... . Gelukkig zijn betekent niet dat er geen moeilijkheden zijn in je leven. Gelukkig zijn betekent dat je aandacht en tijd geeft aan wat voor jou belangrijk is. Heartful leven mindful werken David Dewulf. Balans in je leven in 7 stappen ... Bestel Heartful leven mindful werken van David Dewulf. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd David Dewulf over een goede work-life balance Een gelukkige basishouding en een goede work-life balance zijn cruciaal om beter met stress om te gaan en een burn-out te voorkomen. Hoe doe je dat? Aan de hand van zeven inzichten brengt David Dewulf ... bol.com | Heartful leven mindful werken | 9789401420365 ... ... . Hoe doe je dat? Aan de hand van zeven inzichten brengt David Dewulf alle elementen van mindfulness en heartfulness samen in een nieuw, praktisch model van de samoerai. De tips en oefeningen helpen je om het juiste ... Heartful leven mindful werken, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! Heartful leven mindful werken, ISBN 9789401420365, € 22.36. David Dewulf over een goede work-life balance Een gelukkige basishouding en een goede work-life balance zijn Heartful leven mindful werken David Dewulf • Boek • paperback. ... compassie en zelfcompassie op de werkvloer een hefboom kunnen zijn voor een goede en langdurige samenwerking. 7 tips om heartful te leven 1. Verwelkom je dag met een ochtendmeditatie. 2. Neem je innerlijke glimlach mee in je dag. 3. Daid is auteur van 12 boeken over mindfulness, o.a. 'Mindfulness, een pad van vrijheid', 'Mindfulness voor jongeren', 'Mindfulness voor kids', 'Mindful gelukkig', 'Jezelf accepteren met mindfulness en compassie' en zijn laatste boek 'Heartful leven. Mindful werken. Balans in je leven in 7 stappen'. Wanneer: vrijdag 24 oktober 2014 van 20 tot 21.30u...

INFORMATIE

AUTEUR
David Dewulf
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
Heartful leven mindful werken.pdf

OMSCHRIJVING

David Dewulf over een goede work-life balance Een gelukkige basishouding en een goede work-life balance zijn cruciaal om beter met stress om te gaan en een burn-out te voorkomen. Hoe doe je dat? Aan de hand van zeven inzichten brengt David Dewulf alle elementen van mindfulness en heartfulness samen in een nieuw, praktisch model van de samoerai. De tips en oefeningen helpen je om het juiste evenwicht te vinden tussen werk en privé, om daadkrachtig te zijn en om het leven opnieuw positief te omarmen. Zo kom je onder meer te weten: - hoe je je eigen efficiëntie thuis en op het werk kan verhogen; - hoe de driehoek impuls-impact-intentie je kan helpen om beter om te gaan met moeilijke situaties; - hoe waardering, empathie, compassie en zelfcompassie op de werkvloer een hefboom kunnen zijn voor een goede en langdurige samenwerking. 7 tips om heartful te leven 1. Verwelkom je dag met een ochtendmeditatie. 2. Neem je innerlijke glimlach mee in je dag. 3. Ga wandelen zonder gsm. Geef die tijd echt aan jezelf. 4. Stuur je liefdevolle wensen voor je iemand telefoneert of ontmoet. 5. Gebruik A.M.O.R. om je pijl van liefde af te schieten. 6. Koester je lichaam en geef jezelf voldoende rust. 7. Eindig je dag met dankbaarheid. Je zal merken dat kleine dingen groot worden. 7 tips om mindful te werken 1. Start je dag met een waardegerichte ademruimte. 2. Herinner jezelf regelmatig aan het geschenk dat je hebt voor deze wereld. 3. Druk eens je waardering uit, zomaar. 4. Stem je vooraf af op een n.o.b.e.l.e. ontmoeting in een gesprek of teammeeting. 5. Vraag je af of je aan het luisteren bent of aan het multitasken. 6. Sta stil bij je impuls, impact en intentie als je iets wil zeggen. 7. Neem deugddoende pauzes zodat je verfrist en aandachtig verder kan.

Wil je het boek lezen?Heartful leven mindful werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Dewulf. Lezen Heartful leven mindful werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN