Alles over alchemie

Alles over alchemie - K. Serebrov | Northernlights300.org

...estaties op het geestelijke Pad, heeft de ... Alchemie - de betekenis volgens Jules Grandgagnage ... ... Boeken over magie en alchemie lezen? Boeken over magie en alchemie koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden De alchemisten verkeerden in de veronderstelling dat ze de elementen van de schepping konden herordenen; daarnaast verblindden ze zichzelf door te geloven dat ze stof konden omzetten in nieuwe vormen, kleuren en geuren. De ingewikkelde knopen van de alchemie ... De alchemie van het geluk | Boeken ... . De ingewikkelde knopen van de alchemie worden in dit boek op levendige wijze ontward. Alles over alchemie (0) 22,95. Inayat Khan; De alchemie van het geluk (1) 10,00. T. Kenyon; Het Magdalena Manuscript (9) 19,50. Konstantin Serebrov; Praktische Alchemie (0) 20,95. Marcel Roggemans; De kybalion - alles is een, een is alles (3) 18,90. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Advertentie Je kunt de alchemie zien als bijvoorbeeld het weten hoe je van lood goud maakt, maar laten we vooral niet vo...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Serebrov
DIMENSIE
10,37 MB
BESTANDSNAAM
Alles over alchemie.pdf

OMSCHRIJVING

Om de geestelijke zoeker een overzicht te bieden van de beproevingen en prestaties op het geestelijke Pad, heeft de Moskouse mysticus en schrijver K. Serebrov 86 versleutelde afbeeldingen ontworpen. Om de symboliek van de afbeeldingen te begrijpen, worden 86 sleutels gegeven in de vorm van een kort commentaar. Er worden twee traditionele, alchemistische Paden beschreven, die zich in de geschiedenis hebben bewezen: het Pad van de asceet en het Pad van een paar, man en vrouw, dat samen het geestelijke Pad volgt. Vervolgens wordt in de afbeeldingen weergegeven hoe deze Paden zich hebben gemanifesteerd in het oude Egypte, in de traditie van de Gouden Ladder en in de traditie van de Hermetische Scholen.

Wil je het boek lezen?Alles over alchemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Serebrov. Lezen Alles over alchemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN