Verbijsterend China

Verbijsterend China - Jan van der Putten | Northernlights300.org

...soort | Jan Van der Putten | ISBN: 9789046810224 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon ... Verbijsterend China, Jan van der Putten | 9789046810224 ... ... . verbijsterend china wereldmacht van een andere soort (-) waar filter verwijderen waar Get this from a library! Verbijsterend China : wereldmacht van een andere soort. [Jan van der Putten] -- In 'Verbijsterend China' zet Jan van der Putten uiteen hoe China een wereldmacht van een andere soort aan het worden is. Centraal daarbij staan China's eigen waarden en tradities en de wil van de ... Verbijsterend China; Wereldmacht van een an ... Verbijsterend China | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Centraal daarbij staan China's eigen waarden en tradities en de wil van de ... Verbijsterend China; Wereldmacht van een andere soort door Jan van der Putten Tot enkele jaren geleden van Jan van der Putten correspondent in China voor de Volkskrant. Hij beschrijft in zijn nieuwste boek de opkomst van China als wereldmacht, maar wel een van 'een totaal ander soort....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van der Putten
DIMENSIE
8,96 MB
BESTANDSNAAM
Verbijsterend China.pdf

OMSCHRIJVING

Wereldmacht van een andere soortBijzondere visie van een ChinakennerHet Westen heeft lang gedacht dat China een democratie zou worden, dat het Chinese economische model inferieur was aan het westerse en dat de Chinese samenleving langzaam zou verwestersen. Het heeft anders uitgepakt. Van democratisering is geen sprake, de economische wereldcrisis is niet veroorzaakt door China maar door het Westen, en China wordt niet westerser maar juist steeds Chineser. In Verbijsterend China zet Jan van der Putten helder uiteen hoe China een wereldmacht van een andere soort aan het worden is. Centraal daarbij staan China¿s eigen waarden en tradities en de wil van de communistische partij om aan de macht te blijven. Dat laatste kan alleen als de economie uitbundig blijft groeien. Daarvoor heeft China de rest van de wereld nodig. Europa zal net als Amerika economisch verstrengeld raken met China, andere landen zullen zelfs Chinese vazalstaten worden. China zal desnoods gewapenderhand zijn economische belangen verdedigen, maar het zal zijn politieke systeem niet aan anderen opleggen.

Wil je het boek lezen?Verbijsterend China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van der Putten. Lezen Verbijsterend China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN