Ik ben niet opgevoed

Ik ben niet opgevoed - W. (Minka) Jansen | Northernlights300.org

...er de rug zijn, is ze de Nederlandse gewoonte wel gaan waarderen ... PDF Download Ik ben niet opgevoed - pianofortefestival.nl ... . Opgevoed zijn als ezel geldt in dit geval niet meer als verzachtende omstandigheid. Dit is een sterk ingekorte versie van het essay dat Benzakour schreef voor de bundel 'Ik ben opgevoed als ezel en vier andere essays over opvoeden vanuit migrantenperspectief'. Ik ben niet opgevoed (eBook) W. Jansen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Ik ben niet opgevoed op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Ik ben niet opgevoed in PDF, ePUB, M ... Hoe ben jij opgevoed? - Artikelen voor ouders - Proud2bme ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Ik ben niet opgevoed in PDF, ePUB, MOBI. 'Ik ben niet opgevoed': Een nieuw boek van drs. W. (Minka) Jansen Straf en stress horen bij elkaar. Ik ben inmiddels oma van 12 prachtige kleinkinderen. Mijn kinderen vroegen me om mijn opvoedmethode op schrift te stellen en dat heb ik gedaan. Opvoeden zonder stress of straf. Toen ik mijn jongste dochter vroeg hoe zij haar opvoeding zou omschrijven dacht ze even na en zei toen: "Ik ben niet opgevoed". Voila, de titel van het boek was geboren. "Nee, ik ben er niet mee opgevoed" was zijn antwoord. Wat een vreemd antwoord vond ik dat. Een man van 38 die dus al minstens 20 jaar niet meer wordt opgevoed en de mogelijkheid heeft om de wereld te ontdekken, zijn persoonlijkheid verder te ontwikkelen, zijn eigen normen en waarden aan te hangen en zijn weg te zoeken en vinden in het leven zegt "ik ben er niet mee opgevoed". Ik vind echter wel dat als je kind ouder wordt, open moet staan voor zijn mening die zich aan het vormen is. Maja als je je kind als christen heb opgevoed en dus respect erg belangrijk vindt zou dat van beide zijden niet zo moeilijk moeten zijn. Ik ben zelf katholiek opgevoed ben gedoopt, heb mijn communie gedaan en ben gevormd. Uiteindelijk groeide ik op en de eerste kans die ik had, verliet ik het huis. Ik trouwde en kreeg een baby en ik zwoer dat ik mijn kinderen niet op dezelfde manier zou opvoeden. Toen mijn eerste kind 2 jaar oud was, namen we haar mee naar een speelgoedwinkel, zodat ze een stuk speelgoed kon uitzoeken. Ze koos voor een donkerder getinte babypop. Ik ben niet opgevoed. 'Ik ben niet opgevoed': Een nieuw boek van drs. W. (Minka) Jansen Straf en stress horen bij elkaar. Straf maakt dat je als ouder ineens twee conflicten hebt, over het vergrijp en over de straf. Van straf leer je hoe je die straf kunt vermijden niet hoe je je beter kunt gedragen. Hoe blij we ook met onze kinderen zijn, af en toe kunnen we ze achter het behang plakken....

INFORMATIE

AUTEUR
W. (Minka) Jansen
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben niet opgevoed.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik ben niet opgevoed': Een nieuw boek van drs. W. (Minka) Jansen Straf en stress horen bij elkaar. Straf maakt dat je als ouder ineens twee conflicten hebt, over het vergrijp en over de straf. Van straf leer je hoe je die straf kunt vermijden niet hoe je je beter kunt gedragen. Hoe blij we ook met onze kinderen zijn, af en toe kunnen we ze achter het behang plakken. Baby's die ons nachtenlang bezig houden, kinderen die we van alles willen leren maar die daar niet altijd erg open voor lijken te staan en tieners die alles beter weten en soms een zware wissel trekken op de sfeer in huis. Het doel is duidelijk, gelukkige sterke kinderen die hun talenten ontwikkelen en die opgroeien tot positieve volwassenen. Hoe komen we daar en hoe komen we daar op een prettige en ontspannen manier. Dit boek gaat op al deze zaken in en geeft hand-outs om problemen op te lossen. Echte eye-openers soms. We zijn de leraren/leraressen van onze kinderen. Met een flinke dosis humor en vertrouwen in onszelf en in onze kinderen wordt opvoeden weer leuk. Ongemerkt leren de kinderen wat ze moeten leren met als resultaat kinderen die helemaal niet het gevoel hebben opgevoed te worden.

Wil je het boek lezen?Ik ben niet opgevoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. (Minka) Jansen. Lezen Ik ben niet opgevoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN