Je relatie helen

Je relatie helen - Indra Torsten Preiss | Northernlights300.org

... Preiss - Paperback - 9789492247070 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Boek: Je relatie helen - Geschreven door Indra Torsten Preiss ... . Op deze pagina vind je een Vragenlijst ter voorbereiding op je eigen familieopstelling, de vragenlijst over je mindset uit 'Je Relatie Helen' en de Inner Child meditatie. Je Relatie Helen | ISBN 9789492247070 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Als je dat weet, kun je beginnen te begrijpen waarom je met bepaalde zaken worstelen. In plaats van ... Je relatie helen - Indra Torsten Preiss - 9789492247070 ... ... . Als je dat weet, kun je beginnen te begrijpen waarom je met bepaalde zaken worstelen. In plaats van jezelf of je geliefde te beschuldigen, ontstaat ruimte voor het helen van de vaderwond en je huidige relatie. Op weg naar heling. De eerste stap naar het helen van je vaderwond is weten dat er een oplossing bestaat, dat je dat gat in je ziel ... Lees in Indra's boek ‚Je Relatie Helen' alles over hoe je problemen in relaties kan voorkomen of oplossen. Met vele voorbeelden - heel toegankelijk geschreven. Lees de overzicht van de hoofdstukken van ‚Je Relatie Helen'. Je kan Indra's boeken direct bestellen. Probeer je partner niet te helen Doordat de effecten van trauma uit een onveilige jeugd zo heftig kunnen zijn voor beide partners, kun je als partner van een trauma-survivor de neiging hebben je partner te willen helen door de pijn weg te nemen. Mede omdat het voor jou als partner en voor de relatie fijn zou zijn. Je Relatie Helen. Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan? Herken je bij jezelf of je partner thema's, patronen en overtuigingen die je beperken in jullie relatie? Misschien val je telkens weer op de 'foute' partner en lukt het je niet om een duurzame relatie op te bouwen?Met zijn ruime ervaring als begeleider van familie- en relatieopstellingen geeft Indra antwoorden op deze ... Als je bereid bent pijn van trauma in je lijf te voelen, kun je helen! Een belangrijk onderdeel van het herstel van trauma's is het terugvinden van het contact met het lichaam. Dit is ongelooflijk spannend. We hebben het lichaam een lange tijd geleden verlaten, omdat het geen veilige plek was om te leven. Je relatie helen. een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid. Indra Torsten Preiss. Prijs: € 22,95: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd ... Je hoeft zeker niet "wondvrij" te zijn voor een bewuste relatie, maar je moet je wel bewust zijn van je wonden en dat deze meestal hun oorsprong hebben in jezelf en nog niet zijn geheeld. De bewuste relatie biedt je dan de liefdevolle ruimte om zelf je wonden te kunnen helen. Seven worlds will collide whenever I am by your side Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan? Herken je bij jezelf of je partner thema's, patronen en overtuigingen die je beperken in jul...

INFORMATIE

AUTEUR
Indra Torsten Preiss
DIMENSIE
4,95 MB
BESTANDSNAAM
Je relatie helen.pdf

OMSCHRIJVING

Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan? Herken je bij jezelf of je partner thema's, patronen en overtuigingen die je beperken in jullie relatie? Misschien val je telkens weer op de 'foute' partner en lukt het je niet om een duurzame relatie op te bouwen?Met zijn ruime ervaring als begeleider van familie- en relatieopstellingen geeft Indra antwoorden op deze en veel meer vragen en neemt je mee naar de oorzaken van de meest voorkomende relatieproblemen en huwelijksconflicten: Wij herhalen in onze liefdesrelaties de destructieve patronen, houdingen en overtuigingen van onze voorouders. Zij hebben ons een mind-set, een blauwdruk van hun gedachtengoed over het leven en relaties meegegeven. Deze onbewust 'geërfde' mind-set is daarom enorm bepalend voor je eigen relatiegeluk. Daarnaast werken ook niet verwerkte emotionelen wonden uit je baby- en kinderjaren door in je huidige relatie. Duurzame oplossingen en blijvende veranderingen worden dan ook pas mogelijk wanneer je je bewust wordt van wat er in je onderbewustzijn, je mind-set, leeft aan overtuigingen aangaande het thema relaties en liefde. Hierdoor ontwikkel je nieuwe inzichten en ontstaat er een verwerkingsproces. Het resultaat is een diepgaande heling van je relatieproblemen, een verbetering van je relatievaardigheid en daarmee je relatie.Over de auteur:Indra startte zijn eerste praktijk in Duitsland na zijn opleiding Rebirthing, lichaamswerk, NLP en Voice Dialogue en liet zich inspireren door Osho en zijn verlicht leraar M. Barnett. Daarnaast volgde hij opleidingen bij Ulsamer, Hellinger, Mahr en andere gekwalificeerde opstellers over familieopstellingen.Vanuit zijn praktijk in Antwerpen (Wilrijk), geeft hij individuele alsook groep-sessies en opleidingen in opstellingen. Zijn eerste boek Familieopstellingen in de praktijk verscheen in 2004 gevolgd door Gezonde verhoudingen in 2008.

Wil je het boek lezen?Je relatie helen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Indra Torsten Preiss. Lezen Je relatie helen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN