De kant van Swann- Combray

De kant van Swann- Combray - Marcel Proust | Northernlights300.org

...eringsgewijs terug naar zijn jongensjaren en adolescentie ... Combray - Hans Croiset leest Proust luisterboek van Marcel ... ... . Hij vertelt over zijn initiatie in de liefde en in het complexe salonleven aan het einde van de negentiende eeuw, waarbij hij zich spiegelt aan de intrigerende figuur Charles Swann. Du côté de chez Swann (Nederlandse vertaling: Swanns kant op of De kant van Swann) is het eerste deel van de zevendelige romancyclus À la recherche du temps perdu van de Franse schrijver Marcel Proust.Het boek bestaat ook zelf weer uit drie delen, te weten: ... Marcel Proust - De kant van Swann | NU - Het laatste ... ... .Het boek bestaat ook zelf weer uit drie delen, te weten: "Combray", "Un Amour de Swann" (Een liefde van Swann) en "Noms de pays: le nom" (Plaatsnamen: de plaats). Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Proust, M. - De kant van Swann - Combray (vert. C.N. Lijsen) - Een liefde van Swann (vert. M.E. Veenis-Pieters) - Plaatsnamen ... De kant van Swann : De Bezige Bij 1979: geb.met s.o.goed (klein scheurtje in oslag) € 25,00: chaconne: Marcel Proust: De kant van Swann, (Combray, Een liefde van Swann, Plaatsnamen: de naam) Ee bezige Bij 1979, gebonden met stofomslag, 501 pagina's, mooie uitgave De Bezige Bij, Amsterdam Verschenen 2015 ISBN 9789023498520 Kenmerken 604 pagina's, 22 cm Aantekening Bevat: Combray. - 1e druk Nederlandse uitgave vertaald door C.N. Lijsen: Amsterdam : De Bezige Bij, 1970. - (Literair paspoort ; 37) ; Een liefde van Swann. - 1e druk Nederlandse uitgave vertaald door M.E. Veenis-Pieters: Amsterdam : De Bezige ... Ook Martin de Haan en Rokus Hofstede, die het eerste deel van de cyclus, Swanns kant op - er was wat gedoe rond deze vertaling van de titel, zie tzum.info, wat in elk geval aangeeft dat Proust nog leeft - opnieuw vertaalden voor de Perpetua-reeks van Uitgeverij Athenaeum-Polak & Van Gennep, schri...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Proust
DIMENSIE
10,77 MB
BESTANDSNAAM
De kant van Swann- Combray.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Op zoek naar de verloren tijd. 'En als een piloot, die zich tot dusver moeizaam over de grond had voortbewogen, maar toen plotseling opsteeg, verhief ik mij langzaam naar de stille hoogten der herinnering.'In 1913 verscheen het eerste deel uit het magnus opus van Marcel Proust, Op zoek naar de verloren tijd. Dit grote werk, dat zeven delen zou beslaan, geldt als een van de grote literaire meesterwerken aller tijden.Stéphane Heuet heeft de romancyclus op schitterende wijze tot strip bewerkt. De sfeervolle tekeningen brengen dit klassieke verhaal opnieuw tot leven. Ze voeren de lezer mee naar het negentiende-eeuwse Frankrijk en geven een vernieuwde en verrassende kijk op het levenswerk van Marcel Proust.Deze reeks beeldverhalen zal uiteindelijk 12 delen beslaan.

Wil je het boek lezen?De kant van Swann- Combray in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Proust. Lezen De kant van Swann- Combray Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN