De zeven eigenschappen van een sterk gezin

De zeven eigenschappen van een sterk gezin - Stephen R. Covey | Northernlights300.org

...ig met het rechtzetten van de dekstoelen op de Titanic,' aldus Stephen Covey ... Eigenschap 6 Covey: Synergie Voorbeelden | Leroy Seijdel ... . De zeven eigenschappen van een sterk gezin Stephen R. Covey 'Als we als samenleving toegewijd zijn aan alle andere aspecten van ons leven, maar ons thuis verwaarlozen, zijn we in feite bezig met het rechtzetten van de dekstoelen op de Titanic,' aldus Stephen Covey. De zeven eigenschappen van een sterk gezin. Auteur: Stephen R. Covey. Verschijningsdatum: 18/09/2020. Uitvoering: Paperback. Taal: Nederl ... De zeven eigenschappen van een succesvol gezin - Stephen R ... ... . Covey. Verschijningsdatum: 18/09/2020. Uitvoering: Paperback. Taal: Nederlands. ISBN: 9789047013785 € 22,99 € 22,99 € Product niet beschikbaar. Voeg toe aan mandje. 30 dagen geld terug garantie ... De zeven eigenschappen van een succesvol gezin helpt je om aan de hand van de principes uit Coveys bestseller De zeven eigenschappen alle doelen te bereiken die je voor jezelf en je gezin hebt gesteld. Eenvoudig maar diepgravend laat Stephen Covey zien hoe je een stabiel en goedlopend gezinsleven mogelijk maakt. Dit illustreert hoe sterk geconditioneerd onze waarneming is en dus onze paradigmas. 4 ... De principes die ten grondslag liggen aan de Zeven eigenschappen van effectief leiderschap ... Het paradigma van wederzijdse afhankelijkheid is onmisbaar om in een gezin of een organisatie goed te kunnen functioneren. De zeven eigenschappen van een succesvol gezin | ISBN 9789047007333 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De principes uit De zeven eigenschappen, de klassieker waarmee Stephen Covey over de hele wereld bekend werd, doen meer dan je helpen succesvoller en gelukkiger te worden in je werk of als individu. Lees „De zeven eigenschappen van een succesvol gezin" door Stephen R. Covey verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De principes uit De zeven eigenschappen, de klassieker waarmee Stephen Covey over de hele wereld bekend werd, doen meer ... De principes uit De zeven eigenschappen, de klassieker waarmee Stephen Covey over de hele wereld bekend werd, doen meer dan je helpen succesvoller en gelukkiger te worden in je werk of als individu. In dit boek laat Covey zien hoe ze ook kunnen worden gebruikt om een stabiel, liefdevol gezin op te bouwen, waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken. De 7 eigenschappen is een intensieve, praktijkgerichte workshop die de principes van effectiviteit kadert naar jouw situatie, zowel werk als privé. Hiervoor hebben we verschillende materialen ontwikkeld om jou te helpen de verandering te bewerkstelligen benodigd voor succes, waaronder: Welke eigenschap kun je zelf versterken, zodat je minder last hebt van het gedrag van de ander? 4 Deugden benoemen. Wil je positieve eigenschappen bij je kinderen vaker benoemen? Dat werkt het beste vanuit de...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen R. Covey
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
De zeven eigenschappen van een sterk gezin.pdf

OMSCHRIJVING

"Als we als samenleving toegewijd zijn aan alle andere aspecten van ons leven, maar ons thuis verwaarlozen, zijn we in feite bezig met het rechtzetten van de dekstoelen op de Titanic,' aldus Stephen Covey.Dit is de ingekorte editie van De zeven eigenschappen van een succesvol gezin, het boek waarin hij zijn wereldberoemde eigenschappen uitlegt aan de hand van herkenbare gezinssituaties en praktische tips geeft voor hoe je ze kunt toepassen en bespreken met tieners en kinderen.Hoe overwin je negatieve emoties, hoe geef je feedback en hoe maak je tijd voor elkaar?In dit boek laat Covey zien hoe je een stabiel en liefdevol gezin op kunt bouwen, waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken. Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die op zoek is naar een sterke en harmonieuze thuisbasis.

Wil je het boek lezen?De zeven eigenschappen van een sterk gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen R. Covey. Lezen De zeven eigenschappen van een sterk gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN