FRANS van STRAATEN

FRANS van STRAATEN - van Straaten | Northernlights300.org

... 23 ,Berg aan de Maas (Urmond) Kracht en beweging zijn woorden die kenmerkend zijn voor het werk van Frans van Straaten ... Frans van Straaten - Galerie Bonnard ... . Hij gebruikt mooie klassieke lijnen die nimmer vervelen. Frans van Straaten (Den Haag, 23 januari 1963) is een Nederlands beeldhouwer van bronzen beelden. Biografie. Van Straaten volgde de lerarenopleiding tekenen en handvaardigheden. Daarna studeerde hij verder aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam waar hij in 1988 afstudeerde. ... Bekijk het profiel van Frans van Straaten op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Frans heef ... Frans van Straaten | Bronzen Beelden - Bronzen Beelden ... . ... Bekijk het profiel van Frans van Straaten op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Frans heeft 8 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Frans en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Frans van Straaten's sculptures are b...

INFORMATIE

AUTEUR
van Straaten
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
FRANS van STRAATEN.pdf

OMSCHRIJVING

'Frans van Straaten - kracht & Beweging' heeft subtitel '1988-1998' is geredigeerd door Straaten van F.. Frans van Straaten - kracht & Beweging is uitgegeven als Paperback / softback. Deze uitgave is druk 1. Dit boek is verkrijgbaar, bevat illustraties en heeft 48 pagina's. De nummers behorend bij dit boek zijn 9789090119236 (ISBN13) en 909011923X (ISBN-10).

Wil je het boek lezen?FRANS van STRAATEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur van Straaten. Lezen FRANS van STRAATEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN