Wat de levenden kunnen leren van de stervenden

Wat de levenden kunnen leren van de stervenden - Christine de Coninck | Northernlights300.org

...het UZ Gent bijna dagelijks mensen binnenkomen, aftakelen en sterven ... Wat de levenden kunnen leren van de stervenden (met ... ... . In 'Wat de levenden kunnen leren van de stervenden' deed ze samen met Ann Brusseel haar relaas over wat belangrijk is in het leven en 'Wat de levenden kunnen leren van de stervenden'. Bestel Wat de levenden kunnen leren van de stervenden Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 12-okt-2017 - Christine De Coninck en Ann Brusseel werken voor de palliatieve afdeling van het UZ in Gent. Doorheen de jaren hebben zij honderden mensen, jong en oud Amazon. ... Wat de levenden kunnen leren van de stervenden by ... ... . Doorheen de jaren hebben zij honderden mensen, jong en oud Amazon.com: Wat de levenden kunnen leren van de stervenden: verhalen van wijsheid, geluk, verdriet en spijt (Dutch Edition) (9789089315076): De Coninck, Christine, Brusseel, Ann: Books Gesprekken van wroeging en teleurstelling, maar ook van vreugde en berusting. Niemand beter dan de stervenden weet hoe je gelukkig kan leven, zonder spijt. Dit boek verzamelt wat de levenden kunnen leren van de stervenden. Een boek over het leven, over wat er belangrijk is, over wat te mijden valt, over hoe kwetsbaar we allemaal zijn en hoe we ... Wat de levenden kunnen leren van de stervenden. Dit is de ietwat provocerende titel van het boek dat Christeline De Coninck en Ann Brusseel schreven. Zij werken al meer dan tien jaar als palliatief verpleegkundigen in het UZ Gent. Voor dit boek putten ze uit hun jarenlange ervaring. Wat levenden kunnen leren van stervenden: zeer veel! Het verhaal van 2 palliatieve verpleegkundigen. Sluit aan bij #7privileges Fnac: verhalen van wijsheid, geluk, verdriet en spijt, Wat de levenden kunnen leren van de stervenden, Christine De Coninck, Ann Brusseel". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Christine de Coninck
DIMENSIE
3,1 MB
BESTANDSNAAM
Wat de levenden kunnen leren van de stervenden.pdf

OMSCHRIJVING

christine De Coninck en Ann Brusseel werken voor de palliatieve afdeling van het UZ in Gent. Doorheen de jaren hebben zij honderden mensen, jong en oud, arbeiders en bedrijfsleiders, vrouwen en mannen, begeleid in hun laatste weken en uren naar de onvermijdelijke dood. Met velen van die stervenden hebben zij intense gesprekken gevoerd. Gesprekken van wroeging en teleurstelling, maar ook van vreugde en berusting. Niemand beter dan de stervenden weet hoe je gelukkig kan leven, zonder spijt. Dit boek verzamelt wat de levenden kunnen leren van de stervenden. Een boek over het leven, over wat er belangrijk is, over wat te mijden valt, over hoe kwetsbaar we allemaal zijn en hoe we moeten vasthouden aan wat ons geluk, geborgenheid en liefde schenkt.

Wil je het boek lezen?Wat de levenden kunnen leren van de stervenden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine de Coninck. Lezen Wat de levenden kunnen leren van de stervenden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN