De val van Mehmet

De val van Mehmet - Hülya Cigdem | Northernlights300.org

...rblijft Muhammed met het lijk van zijn vader in Turkije ... De Val van Mehmet - Hülya Cigdem (2014) - BoekMeter.nl ... . Het Beleg van Constantinopel in 1453 door de legers van het Ottomaanse Rijk onder leiding van sultan Mehmet II en de uiteindelijke Val van Constantinopel op de zondag van pinksteren 29 mei 1453 betekende het einde van het Byzantijnse of Oost-Romeinse Rijk.Strategisch was het een belangrijke overwinning voor de Ottomanen: ze konden hun macht uitbreiden in het oostelijke Middellandse Zeegebied ... De val van Mehmet biedt de lezer een kijkje in het ... De val van Mehmet - TrotseMoeders: magazine voor moeders ... ... ... De val van Mehmet biedt de lezer een kijkje in het harde leven op het Turkse platteland in de jaren '50 en '60. Maar ook in de situatie daar nu, als Mehmet overlijdt en in zijn geboortedorp begraven wordt. Je wordt meegenomen in de gewoonten van de Turkse cultuur. De val van Mehmet. Mehmet is verstoten door zijn vader omdat hij trouwt met Hatice, een gescheiden vrouw. Dat maakt een rustig leven in hun geboortedorp in Anatolië onmogelijk. Mehmet en Hatice beginnen een nieuw bestaan in Tilburg, waar ze drie kinderen krijgen. Naarmate zij ouder worden, groeien de conflicten in het gezin. Hun leven is geworteld in de traditie van het Turkse platteland ... Geschreven bij De val van Mehmet. Boek over een Turkse man die in conflict is tussen zijn geloof, liefde voor zijn ouders e...

INFORMATIE

AUTEUR
Hülya Cigdem
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
De val van Mehmet.pdf

OMSCHRIJVING

Mehmet is verstoten door zijn vader omdat hij trouwt met Hatice, een gescheiden vrouw. Dat maakt een rustig leven in hun geboortedorp in Anatolië onmogelijk. Mehmet en Hatice beginnen een nieuw bestaan in Tilburg, waar ze drie kinderen krijgen. Naarmate zij ouder worden, groeien de conflicten in het gezin.Hun leven is geworteld in de traditie van het Turkse platteland, waar geloof en regels allesbepalend zijn, maar speelt zich tegelijkertijd af in een moderne maatschappij met compleet andere normen en waarden. Als die twee werelden botsen en Mehmet via zijn zoon te maken krijgt met de harde praktijk van de hennepteelt, wordt het maken van de juiste keuzes een onmogelijke opgave.De val van Mehmet vertelt het verhaal van het gevecht tussen Mehmets geweten en zijn goede naam. Het biedt een meedogenloos en actueel portret van een subcultuur.

Wil je het boek lezen?De val van Mehmet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hülya Cigdem. Lezen De val van Mehmet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN