Een lied in de storm

Een lied in de storm - Jody Hedlund | Northernlights300.org

...rkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schr ... Een lied in de storm by Jody Hedlund - goodreads.com ... ... "Een lied in de storm" van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied "Amazing Grace". John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied ... Een lied in de storm - 9789029726160 - Hertog ... . 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'.John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'. John Newton is op slag verliefd als… Een lied in de storm bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Een lied in de storm - Jody Hedlund - Paperback 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'. John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'. John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, verte...

INFORMATIE

AUTEUR
Jody Hedlund
DIMENSIE
4,63 MB
BESTANDSNAAM
Een lied in de storm.pdf

OMSCHRIJVING

'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'.John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. Haar vader probeert hem bij haar uit de buurt te houden en dwingt hem bij de marine te gaan, maar ze blijft altijd in Johns gedachten.Vier jaar later vraagt Johns familie hem terug te keren, maar hij heeft zich in de lucratieve slavenhandel gestort en peinst er niet over om aan de oproep gehoor te geven. Zijn vader gebruikt Johns liefde voor Polly om hem naar huis te lokken. Tijdens de terugreis belandt Johns schip in een verschrikkelijke storm. Midden in het woeste natuurgeweld komt John tot inkeer: het begin van zijn strijd tegen de slavernij.Thuisgekomen haalt hij alles uit de kast om Polly ervan te overtuigen dat hij zijn leven gebeterd heeft en een man is geworden die haar liefde waard is.Jody Hedlund baseert haar historische romans graag op vrouwen die echt hebben geleefd. Eerder schreef ze onder andere Luthers bruid, over Katharina von Bora, de vrouw van Maarten Luther.

Wil je het boek lezen?Een lied in de storm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jody Hedlund. Lezen Een lied in de storm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN