Magda is overal

Magda is overal - Christian Jongeneel | Northernlights300.org

...d [Recensie] Op pagina 201 van Magda is overal, het romandebuut van de Rotterdamse wetenschapsjournalist Christian Jongeneel (1969, Sumatra) begint ... Magda is overal - Mainzer Beobachter ... ... Christian Jongeneel (1969) groeide op in Indonesië, maar woont al meer dan een half leven in Rotterdam. Hij schrijft onophoudelijk sinds zijn dertiende: duizenden artikelen in kranten en tijdschriften, een dozijn korte verhalen in literaire tijdschriften en twee boeken over wetenschapsfilosofie. Magda is overal is zijn romandebuut. Magda is overal Christian Jongeneel • Boek • paperback. Samenvatting . Rotterdam, 11 september 2001. Ter ... Magda is overal Archieven | Christian Jongeneel ... . Magda is overal is zijn romandebuut. Magda is overal Christian Jongeneel • Boek • paperback. Samenvatting . Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Magda is overal Christian Jongeneel. Magda is overal Christian Jongeneel . Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Die twee gebeurtenissen staan ... Christian Jongeneel, met wie ik aan het Weena weleens een biertje heb gedronken, moet hebben geweten dat hij goud in handen had toen hij zijn stad maakte tot hoofdpersonage van zijn debuutroman Magda is overal. Magda is overal leent zich daarom bij uitstek voor bespreking in een boekenclub. Jongeneel heeft met Magda is overal een bijzonder boek geschreven dat meer aandacht in de pers had verdiend. Een aantal historische onjuistheden, zoals de Zweedse vliegtuigen die aan het eind van de oorlog wittebrood uitgeworpen zouden hebben, is hem vergeven. Christian Jongeneel (1969) groeide op in Indonesië, maar woont al meer dan een half leven in Rotterdam. Hij schrijft onophoudelijk sinds zijn dertiende: duizenden artikelen in kranten en tijdschriften, een dozijn korte verhalen in literaire tijdschriften en twee boeken over wetenschapsfilosofie. Magda is overal is zijn romandebuut. Met 'Magda is overal' heeft Christian Jongeneel zijn romandebuut geschreven. En wat voor een! In het eerste razendsnelle en duizelingwekkende deel, maken we kennis met Magda en Dede Singh, kleinkinderen van oma Femke Singh. Het is 11 september 2001 en de familie staat aan oma's bed in het... Trouwens: Magda is overal is een prachtig cadeau voor onder de boom! Verrassend, meeslepend, scherp en actueel. Koop het boek in uw eigen boekwinkel (de betere boekhandel heeft Magda natuurlijk op voorraad!) of bestel 'm online. Christian Jongeneel Magda is overal. roman. Gedrukt boek . Een uitzonderlijk mooi fotomodel uit Rotterdam betovert de wereld met haar schoonheid die een optelsom is van tal van etnische invloeden. Genre Fictie Onderwerpen Literaire roman, novelle Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Uitgeverij Douane, Rotterdam Verschenen 2018...

INFORMATIE

AUTEUR
Christian Jongeneel
DIMENSIE
11,32 MB
BESTANDSNAAM
Magda is overal.pdf

OMSCHRIJVING

Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Die twee gebeurtenissen staan niet los van elkaar, meent haar kleinzoon Dede, professioneel fantast en zelfverklaard bewonderaar van Osama bin Laden. In het kielzog van zijn zus, het alom bewonderde supermodel Magic Magda Singh, reist Dede de wereld over, met steeds meer bloed aan zijn handen – een krankzinnige tocht die alleen in zelfdestructie kan eindigen. Maar dan is dit indringende verhaal over ontworteling en terreur nog lang niet ten einde.Christian Jongeneel (1969) groeide op in Indonesië, maar woont al meer dan een half leven in Rotterdam. Hij schrijft onophoudelijk sinds zijn dertiende: duizenden artikelen in kranten en tijdschriften, een dozijn korte verhalen in literaire tijdschriften en twee boeken over wetenschapsfilosofie. Magda is overal is zijn romandebuut.

Wil je het boek lezen?Magda is overal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Jongeneel. Lezen Magda is overal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN