Van West-Friesland tot Sint Eustatius

Van West-Friesland tot Sint Eustatius - Koos Sneek | Northernlights300.org

...k zijn bestemming vindt op het Caribische eiland St ... St. Eustatius Government - Nederlands ... . Eustatius. Hij geeft daarbij de lezer een openhartig kijkje in zijn ... Koop nu "Van West-Friesland tot Sint Eustatius" van "Koos Sneek" / ISBN 9789087595494 Bestel Van West-Friesland tot Sint Eustatius van Koos Sneek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van West-Friesland tot Sint Eustatius. Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader i ... Van West-Friesland tot Sint Eustatius van Koos Sneek ... ... . Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de omstandigheden waarin hij opgroeit in een kleine dorpsgemeenschap in West-Friesland en hoe hij via een dienstverband bij het Korps Mariniers uiteindelijk zijn bestemming vindt op het Caribische eiland St. Eustatius. Van West-Friesland tot Sint Eustatius Koos Sneek • Boek • paperback. Samenvatting . Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de omstandigheden waarin hij opgroeit in een kleine dorpsgemeenschap in West-Friesland en hoe hij via een dienstverband bij het Korps ... Van West-Friesland tot Sint Eustatius - Koos Sneek. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 22,50 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de omstandigheden waarin hij opgroeit in een kleine dorpsgemeenschap in West-Friesland en hoe hij via een dienstverband bij het Korps Mariniers uiteindelijk zijn bestemming vindt op het Caribische eiland St. Eustatius. Hij geeft daarbij de lezer […] Van West-Friesland tot Sint Eustatius van Koos Sneek (boek, paperback, ISBN 9789087595494). Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de... Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de omstandigheden waarin hij opgroeit in een kleine dorpsgemeenschap in West-Friesland en hoe hij via een dienstverband bij het Korps Mariniers uiteindelijk zijn bestemming vindt op het Caribische eiland St. Eustatius. Bestel Van West-Friesland tot Sint Eustatius Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 78 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met west friesland! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs...

INFORMATIE

AUTEUR
Koos Sneek
DIMENSIE
7,98 MB
BESTANDSNAAM
Van West-Friesland tot Sint Eustatius.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat de herinneringen van Koos Sneek. Hij beschrijft hierin de invloed van zijn vader in zijn levensloop, de omstandigheden waarin hij opgroeit in een kleine dorpsgemeenschap in West-Friesland en hoe hij via een dienstverband bij het Korps Mariniers uiteindelijk zijn bestemming vindt op het Caribische eiland St. Eustatius. Hij geeft daarbij de lezer een openhartig kijkje in zijn leven waarbij hij zijn succes, maar ook de minder succesvolle beslissingen die hij heeft genomen, de revue laat passeren.Het resultaat is een interessant verhaal over een Westfries, wiens leven net iets anders verloopt dan de doorsnee jongen uit zijn geboortestreek.

Wil je het boek lezen?Van West-Friesland tot Sint Eustatius in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Sneek. Lezen Van West-Friesland tot Sint Eustatius Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN