Verstilde wereld

Verstilde wereld - Rachel Visscher | Northernlights300.org

...eld zien. Zo zijn de afgebeelde plekken aan zee bijvoorbeeld onherkenbaar wanneer men 's zomers weer volop gebruikmaakt van de ligbedden en parasols ... Verstilde wereld - Rachel Visscher - (ISBN: 9789045027845 ... ... . "Op de stranden in Portugal zag ik strandkramen met blauw gestreepte doeken eroverheen; die stonden op mijn eerste strandschilderij. Verstilde wereld volgt de ontwikkeling van de ziekte stap voor stap. Van de eerste vergeten sleutelbos tot de allerlaatste dagen: een belangrijk overzicht voor iedereen die met deze hersenaandoening te maken krijgt.Rachel Visscher sprak met dementerenden en hun familie, en met therapeuten, verpleegkundigen, artsen en wetenschappers. Verstilde wereld. Door de v ... Broekhuis | Verstilde wereld, Rachel Visscher ... .Rachel Visscher sprak met dementerenden en hun familie, en met therapeuten, verpleegkundigen, artsen en wetenschappers. Verstilde wereld. Door de vergrijzing zal het aantal dementerenden in de komende decennia explosief toenemen. Hoe ouder we worden, des te groter de kans dat we ermee te maken krijgen. Verstilde wereld volgt de ontwikkeling van de ziekte stap voor stap. Van de eerste vergeten sleutelbos tot de allerlaatste dagen: een belangrijk overzicht voor iedereen die met deze hersenaandoening te maken krijgt. Free 2-day shipping. Buy Verstilde wereld - eBook at Walmart.com Door de vergrijzing zal het aantal dementerenden in de komende decennia toenemen. Hoe ouder we worden, des te groter de kans dat we met dementie te maken krijgen. Verstilde wereld volgt de ontwikkeling van de ziekte stap voor stap. Van de eerste vergeten sleutelbos tot de allerlaatste dagen: een belangrijk overzicht voor iedereen die met deze hersenaandoening te maken krijgt. Verstilde wereld op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Visscher
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
Verstilde wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Door de vergrijzing zal het aantal dementerenden in de komende decennia toenemen. Hoe ouder we worden, des te groter de kans dat we met dementie te maken krijgen. Verstilde wereld volgt de ontwikkeling van de ziekte stap voor stap. Van de eerste vergeten sleutelbos tot de allerlaatste dagen: een belangrijk overzicht voor iedereen die met deze hersenaandoening te maken krijgt.Rachel Visscher sprak met dementerenden en hun familie, en met therapeuten, verpleegkundigen, artsen en wetenschappers. Met groot inlevingsvermogen en een scherp oog voor de menselijke conditie geeft ze een gezicht aan de vele symptomen en varianten van dementie. Dit is hét onderwerp van de toekomst, en met Verstilde wereld laat Visscher zien wat ons te wachten staat.

Wil je het boek lezen?Verstilde wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Visscher. Lezen Verstilde wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN