Kampherinneringen

Kampherinneringen - Maaike Bakker | Northernlights300.org

...jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman ... Openingstijden en toegangsprijzen | Museon ... . Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. Miep zat in deze kampen samen met haar moeder, Truus Esselman-Klooster, haar twee jaar jongere zusje Alie en haar achttien jaar jonger Kampherinneringen online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Kampherinneringen, het lev ... bol.com | Kampherinneringen, Maaike Bakker | 9789051792362 ... ... . Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. OpeningstijdenReguliere openingstijden:maandag geslotendinsdag 11.00 - 17.00 uurwoensdag 11.00 - 17.00 uurdonderdag 11.00 - 17.00 uurvrijdag 11.00 - 17.00 uurzaterdag 11.00 - 17.00 uurzondag 11.00 - 17.00 uurSchoolvakanties:Tijdens schoolvakanties, zoals aangegeven in de landelijke richtlijnen, is het Museon ook op maandag open. 1 juni is de … Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. Na de oorlog schreef Henk zijn kampherinneringen op in een dagboek. Dit werd uitgetypt door Corrie Lutterman met wie hij in augustus 1947 trouwde. Corrie en Henk kregen 5 kinderen en 11 kleinkinderen. Inmiddels (februari 2020) zijn er ook al 15 achterkleinkinderen. Betty Bastiaans. Betty Hoogeveen-Bastiaans (geb. 25 januari 1952) is de 2 e ... Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. Miep zat in deze kampen samen met haar moeder, ... Kampherinneringen 16 september 2008 om 00:00 uur Tijdens een kaas- en wijnavond in het parochiezaaltje Papegem haalt Chiro Sint-Lutgardis met beeldmateriaal herinneringen op aan het voorbije ... Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten....

INFORMATIE

AUTEUR
Maaike Bakker
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Kampherinneringen.pdf

OMSCHRIJVING

Kampherinneringen, het leven in de jappenkampen Tangerang en Adek is in 1969 geschreven en getekend door Miep Bakker-Esselman. Zij zat tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indië in twee Japanse strafkampen opgesloten. Miep zat in deze kampen samen met haar moeder, Truus Esselman-Klooster, haar twee jaar jongere zusje Alie en haar achttien jaar jongere zusje Josje. Haar vader, Piet Esselman, was geïnterneerd in een werkkamp in Japan, terwijl haar verloofde Azing Bakker tijdens de oorlog als werktuigkundige voer bij de KPM voor de geallieerden.Miep vertelt haar verhaal op een beeldende manier en neemt de lezer gemakkelijk mee naar het dagelijks leven in een kamp. De tekeningen geven daar extra kracht aan, zodat het boek makkelijk leest. Miep doorspekt de tragische gebeurtenissen in het kamp op een knappe wijze door gebruik te maken van een specifiek soort humor die haar zo eigen was.

Wil je het boek lezen?Kampherinneringen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maaike Bakker. Lezen Kampherinneringen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN