Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie

Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie - M.H.M. de Wolf | Northernlights300.org

...ingen en sluit aan bij de DSM-5 classificatiesystematiek ... Inleiding in de psychoanalytische theorie & behandelingen ... ... . In het boek staat de ontwikkeling van het ... Inleiding in de psychoanalytische theorie en behandelingen is een inleiding in het psychoanalytische referentiekader. Het boek geeft een actueel en volledig overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen en sluit aan bij de DSM-5 classificatiesystematiek. In het boek staat de ontwikkeling van het innerlijk in procesmatige zin centraal. A. De Wolf - Inleiding In De Psychoanalytische Psychot ... Coutinho.nl | Inleiding in de psychoanalytische theorie en ... ... . A. De Wolf - Inleiding In De Psychoanalytische Psychotherapie Het boek Inleiding In De Psychoanalytische Psychotherapie van de auteur A. De Wolf is 8 maal gevonden, 1 maal nieuw en 7 maal tweedehands. "Inleiding In De Psychoanalytische Psychotherapie" is nieuw te koop vanaf € 31,00 bij Bol.com. "Inleiding In De Psychoanalytische Psychotherapie" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com. Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie door M.H.M. de Wolf, EAN 9789062832958, ISBN 9062832954. Psychoanalyse - soms dieptepsychologie of psychodynamische psychologie - is zowel een stroming als een medische behandeling.. De psychoanalyse is aan het einde van de 19e eeuw ontstaan met Sigmund Freud als grondlegger. In de psychoanalyse worden psychische klachten toegeschreven aan het onbewuste van de pa­tiënt....

INFORMATIE

AUTEUR
M.H.M. de Wolf
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Over psychoanalyse zijn veel boeken geschrevén, zowel voor de specialist als voor de leek. Daarnaast zijn de meeste werken van de belangrijkste psychoanalytici in het Nederlands verkrijgbaar. Wat evenwel ontbreekt is een Nederlandstalig leerboek waarin de verschillende psychoanalytische stromingen overzichtelijk bijeengezet zijn en waarin aansluiting gezocht wordt bij de DSM-IV classificatiesystematiek. Het boek is; met name geschikt voor hen die een algemene psychotherapieopleiding volgen en geïnteresseerd zijn in recente psychoanalytische opvattingen. Aan de orde komen de ontwikkeling van het psychoanalytisch referentie kader, de ontwikkeling van de klassieke neurose en die van de meer structurele pathologie. Ook wordt ruime aandacht besteed aan de indicatiestelling. Verder worden de verschillende behandelvarianten besproken, van openleggend naar ondersteunend en van langdurig naar kort, voor zowel neurotische als structurele pathologie.

Wil je het boek lezen?Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.H.M. de Wolf. Lezen Inleiding in de psychoanalytische psychotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN