De Fietsenmakers. 88 creatieve ontwerpen

De Fietsenmakers. 88 creatieve ontwerpen - Will Jones | Northernlights300.org

.... De fietsenmakers vertelt het verhaal van 88 spraakmakende 'maatbouwers' van beach cruisers, crossfietsen, ligfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen ... Bent u op zoek naar De Fietsenmaker? Bekijk nieuws, foto's ... ... . Het boek beschrijft niet alleen welke ideeën en technologieën er achter hun creaties schuilgaan, maar ook hoe diep hun passie voor het ontwerpen en bouwen van maatfietsen is geworteld. Over De Fietsenmaker. De Fietsenmaker is sinds 2000 gevestigd in winkelcentrum De Maat in Apeldoorn. Waar we begonnen zijn met een klein winkeltje en een werkplaats, is de showroom inmiddels verdubbeld in omvang en bevindt de professionele werkplaats zich tegen ... De fietsenmakers Download PDF ePUB - boek-durf.be ... . Waar we begonnen zijn met een klein winkeltje en een werkplaats, is de showroom inmiddels verdubbeld in omvang en bevindt de professionele werkplaats zich tegenover de winkel, in een eigen pand. De fietsenmakers vertelt het verhaal van 88 spraakmakende 'maatbouwers' van beach cruisers, crossfietsen, ligfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen. Het boek beschrijft niet alleen welke ideeën en technologieën er achter hun creaties schuilgaan, maar ook hoe diep hun passie voor het ontwerpen en bouwen van maatfietsen is geworteld. Buy De fietsenmakers: 88 bijzondere fietsen: 88 creatieve ontwerpers 01 by Will Jones (ISBN: 9789072975133) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De fietsenmakers vertelt het verhaal van 88 spraakmakende 'maatbouwers' van beach cruisers, crossfietsen, ligfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen. Het boek beschrijft niet alleen welke ideeën en technologieën er achter hun creaties schuilgaan, maar ook hoe diep hun passie voor het ontwerpen en bouwen van maatfietsen is geworteld. De fietsenmakers Laagste prijs €22,95 bij Bol.com De laagste prijs van De fietsenmakers met ISBN code 9789072975133 uit het genre Sport & Hobby vind je bij Prijsvergelijk. De fietsenmakers vertelt het verhaal van 88 spraakmakende 'maatbouwers' van beach cruisers, crossfietsen, ligfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen. Het boek beschrijft niet alleen welke ideeën en technologieën er achter hun creaties schuilgaan, maar ook hoe diep hun passie voor het ontwerpen en bouwen van maatfietsen is geworteld. Vorige Volgende De grootste fietsenmaker van Walcheren! 1300 m2 aan uiteenlopende modellen Deskundig en persoonlijk advies Onderhoud en reparatie werkplaats Professioneel inmeten en advies Gratis...

INFORMATIE

AUTEUR
Will Jones
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
De Fietsenmakers. 88 creatieve ontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Innovatieve fietsen en hun ontwerpers in beeld Dit boek is een ode aan de creativiteit en het vakmanschap van de meest innovatieve fietsenontwerpers ter wereld. De fietsenmakers vertelt het verhaal van 88 spraakmakende 'maatbouwers' van beach cruisers, crossfietsen, ligfietsen, mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen. Het boek beschrijft niet alleen welke ideeën en technologieën er achter hun creaties schuilgaan, maar ook hoe diep hun passie voor het ontwerpen en bouwen van maatfietsen is geworteld.

Wil je het boek lezen?De Fietsenmakers. 88 creatieve ontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Will Jones. Lezen De Fietsenmakers. 88 creatieve ontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN