De Keuken Van Italie

De Keuken Van Italie - Linda Doeser | Northernlights300.org

... van i nostri amici, gastschrijvers en nog veel meer ... Boekwinkeltjes.nl - Linda Doeser - De keuken van Italie ... . Vraag vooral ook de Posta Prioritalie.nl aan, die zo'n 8-10 keer per jaar op je virtuele deurmat valt! In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti (van restaurant Toscanini in Amsterdam) de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Al bladerend door deze bijna vijfhonderd pagina's tellende culinaire bijbel maak je een reis door Italië, met meer dan tweehonderd recepten uit alle regio's die je stuk voor stuk wil proeven. Elizabeth David De authentieke keuken van Italie H ... Italiaanse keuken - Wikipedia ... . Elizabeth David De authentieke keuken van Italie Het Spectrum, 2004, gebonden met stofomslag, als nieuw. In "De authentieke keuken van Italië" maakt Elizabeth David u wegwijs in de culinaire hoogstandjes die deze kooktraditie te bieden heeft. Een van de plezierigste onderdelen van een vakantie in Italië is natuurlijk het uitproberen van de regionale keuken. De keuken van Apulia, helemaal in het zuiden, vormt hierop geen uitzondering. Apulia of Puglia , heeft de reputatie dat veel van de typische gerechten uit het Middellandse Zee-gebied hun oorsprong hier hebben gevonden. Italiaanse recepten en gerechten kom je vandaag de dag overal op de wereld tegen en de Italiaanse keuken is misschien wel de populairste keuken van allemaal. Italiaanse recepten worden gekenmerkt door het gebruik van verse en vaak ook lokale producten en de eenvoudige wijze waarop deze worden toegepast. De smaken van Italië 'De smaken van Italië' is een bekroonde klassieker. Toen het boek in 1989 voor het eerst verscheen, maakte het al een enorme indruk. Sindsdien bleef het het meest gezaghebbende én het meest toegankelijke kookboek over een van de lekkerste keukens van de wereld. Goed kiezen van de juiste ingrediënten kwam zo voorop te staan. Het was trouwens een man, Pellegrino Artusi, die in 1891 het kookboek De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten uitbracht (met heel veel door vrouwen ingezonden recepten), dat de Italiaanse keuken zijn gezicht gaf. Tradities Italië, officieel de Italiaanse Republiek (Italiaans: Repubblica Italiana), is een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Doeser
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
De Keuken Van Italie.pdf

OMSCHRIJVING

Raak in de ban van de ware Italiaanse keuken met deze klassieke collectie recepten. De rijke verscheidenheid van regionale culinaire stijlen, de fijnste ingrediënten en de karakteristieke kooktechnieken die de sleutel vormen tot het bereiden van de heerlijke authentieke gerechten, komen hier samen. Prachtig geïllustreerd en gemakkelijk in het gebruik, vol nuttige tips en variaties op de recepten: een onmisbaar kookboek voor iedereen die van lekker eten houdt.

Wil je het boek lezen?De Keuken Van Italie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Doeser. Lezen De Keuken Van Italie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN