Fwiet! Fwiet!

Fwiet! Fwiet! - Begijn le Bleu | Northernlights300.org

...weriken en pimpelmeesjes scheren ook door de verhalen van Begijn Le Bleu ... Fwiet! Fwiet!: recensie podcast | door Discutafel ... . Fwiet! Fwiet! is een vogelpodcast. Toch is deze titel genoteerd in de Discutafel Groene Podcast Top 5 van 2019. Als natuurvriendelijk tuinier heb je namelijk echt iets aan kennis over het onderwerp: vogels in de Lage Landen. Een specialistische en toch laagdrempelige podcast. Al moeten je oren misschien wennen aan het Vlaams of Vlaams-Engels. In Fwiet! Fwiet! verkent hij met zijn fijne pen de wonderlijke wereld ... Fwiet! Fwiet! - Begijn Le Bleu | Boeken.com ... . In Fwiet! Fwiet! verkent hij met zijn fijne pen de wonderlijke wereld van vogels en vogelaars. Je leert waarom de frêle pootjes van vogels niet bevriezen, waaraan de snip zijn naam dankt, wat takkelingen zijn of honkmannen. From Fwiet! Fwiet!. Begijn is terug op pad geweest naar het Stropersbos en heeft het over wespendief, boomleeuwerik, boompieper en boomklever Fwiet! Fwiet! Is de naam van de podcast over vogels in de Lage Landen van Begijn Le Bleu die enthousiast werd onthaald door de media en het publiek. Nu gaat de comedian de baan op om te vertellen over de kick van het vogelspotten, over de waanzinnige verhalen achter sommige vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi, Georgië, waar in 1 maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Fwiet!Fwiet! 24 met Wouter Faveyts van Natuurpark Het Zwin Ontmoeting met Bruno Van Gasse, oud-leraar Nederlands en buurman van Begijn. Ze hebben het over hun vogelsafari in hun tuin waarin de Sperwer, de Bosuil en eendenpenissen een hoofdrol krijgen. Begijn Le Bleu Fwiet! Fwiet! Recensie en Informatie. Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van het vogelboek Fwiet! Fwiet! De passie van het vogelkijken. Het boek is geschreven door Begijn Le Bleu. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Begijn le Bleu
DIMENSIE
10,6 MB
BESTANDSNAAM
Fwiet! Fwiet!.pdf

OMSCHRIJVING

Begijn Le Bleu is een bekend cabaretier, maar zijn grote passie is vogels kijken. In Fwiet! Fwiet! verkent hij met zijn fijne pen de wonderlijke wereld van vogels en vogelaars. Je leert waarom de frêle pootjes van vogels niet bevriezen, waaraan de snip zijn naam dankt, wat takkelingen zijn of honkmannen. En er is meer. Begijn is een meester van het woord. Hij maakt je deelgenoot van zijn ervaringen én zijn passie. Wanneer hij beschrijft hoe een rietzangertje als een acrobaat zit te wiegen op een rietstengel, begrijp je zijn verwondering over zoveel eenvoudige schoonheid. Je hebt spijt dat je niet zelf de groenling ziet wegfladderen als een vliegend kleurboekje van groene en gele spatten.In dit boek zijn QR-codes opgenomen die leiden naar de succesvolle podcast-reeks Fwiet! Fwiet! Urenlang luisterplezier voor vogelaars, natuurliefhebbers en iedereen die meer willen weten over alles wat vliegt en veren heeft. Begijn Le Bleu won in 2005 de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Het was de start van een succesvolle carrière als stand-up comedian en cabaretier.

Wil je het boek lezen?Fwiet! Fwiet! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Begijn le Bleu. Lezen Fwiet! Fwiet! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN