Communicatieplanner

Communicatieplanner - Wil Michels | Northernlights300.org

...denten en/of docenten hoger onderwijs: Communicatieplanner - 3e druk 2012 De Communicatieplanner behandelt op een praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan ... Communicatieplanner - 3e druk 2012 ... .In de herziene editie behandelt de auteur uitgebreid de aanpak van corporate communicatie.Daarna gaat hij dieper in op de aanpak van interne en externe marketingcommunicatie.Elk plan sluit af met een contentstrategie.Daarom wordt ook een nieuw hoofdstuk aan contentstrategie gewijd. De Communicatieplanner is al vele jaren een succes want behandelt op een uitermate praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan. In deze geheel herziene edi ... Communicatieplanner Wil J. Michels - StudeerSnel ... . De Communicatieplanner is al vele jaren een succes want behandelt op een uitermate praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan. In deze geheel herziene editie van Communicatieplanner behandelt topauteur Wil Michels eerst uitgebreid de aanpak van corporate communicatie. Marketingcommunicatie gaat over de communicatie in de marketing. Het omvat het totaal van de middelen waarmee het bedrijf of de organisatie communiceert met doelgroepen en stakeholders. Het algemene doel van marketingcommunicatie is om de diensten, producten en het bedrijf zelf te promoten. De Communicatieplanner is al vele jaren een succes want behandelt op een uitermate praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan. In deze geheel herziene editie van Communicatieplanner behandelt topauteur Wil Michels eerst uitgebreid de aanpak van corporate communicatie. Communicatieplanner | Wil Michels. Zet op mijn lijst - Direct aan de slag met het opzetten van een communicatieplan; - bevat een compleet nieuw hoofdstuk over contentstrategie; - meer aandacht voor social media. Soms werken organisaties zonder plan....

INFORMATIE

AUTEUR
Wil Michels
DIMENSIE
11,66 MB
BESTANDSNAAM
Communicatieplanner.pdf

OMSCHRIJVING

Communicatieplanner 3e druk is een boek van Wil Michels uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001807801 Communicatieplanner is een praktisch handboek voor het maken van een communicatieplan. In deze derde uitgave gaat het puur om de kern voor het maken van zo n plan. Alle toelichtingen en theorie zijn in deze uitgave editie eruit gelaten. Daarvoor kun je terecht bij het Communicatie Handboek van dezelfde auteur. In Communicatieplanner wordt eerst uitgebreid het basiscommunicatieplan behandeld. Omdat er verschillende soorten plannen zijn, gaat de auteur vervolgens dieper in op het intern-, corporate-, en marketingcommunicatieplan. Nieuw in deze uitgave is de bijlage met een tiental communicatiemiddelen die je kunt gebruiken om het plan te verstevigen.In alle boeken over communicatie staat dat een planmatige aanpak essentieel is. Als je vervolgens zoekt naar een uitgewerkte opzet, vind je die niet. Dit boek biedt uitkomst: je kunt direct aan de slag.

Wil je het boek lezen?Communicatieplanner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wil Michels. Lezen Communicatieplanner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN