Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde

Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde - S.M. de Hosson | Northernlights300.org

... ... Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde sluit goed aan bij de wijze waarop het onderwijs aan de verschillende medische faculteiten tegenwoor - dig is ingericht ... Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde ... . De klacht waarmee een patiënt zich presenteert staat cen-traal. Anamnese en lichamelijk onderzoek zijn hierbij veruit de belangrijkste diagnostische tests. De opzet van Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde sluit goed aan bij de wijze waarop het onderwijs aan de verschillende medische faculteiten is ingericht. Zoals gezegd staat de klacht van een patiënt centraal. Dat betekent dat anamnese en lichamelijk onderzoek een cruciale rol spelen. Zoals de ondertitel van dit boek aangeeft ... Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde ... ... . Zoals gezegd staat de klacht van een patiënt centraal. Dat betekent dat anamnese en lichamelijk onderzoek een cruciale rol spelen. Zoals de ondertitel van dit boek aangeeft, richt het zich op de arts in opleiding. Doelgroepen zijn studenten geneeskunde, coassistenten, huisartsen, longartsen en artsen die hiervoor in Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde | Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde 'Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde' door S.M. de Hosson, J.W.G. van Putten, T.S. van der Werf - Onze prijs: €65,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. U vindt Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde in PDF, ePUB, MOBI. Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981769 Iedere arts komt in aanraking met aspecten van het aandachtsgebied longziekten en tuberculose. Probleemgeoriënteerd denken in de longgeneeskunde bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Iedere arts komt in aanraking met aspecten van het aandachtsgebied longziekten en tuberculose. Longgeneeskunde bestrijkt de zorg voor patiënten met uiteenlopende pulmonale aandoeningen. Omdat het vak zich voortdurend ontwikkelt, bestaat er behoefte aan een ac...

INFORMATIE

AUTEUR
S.M. de Hosson
DIMENSIE
11,66 MB
BESTANDSNAAM
Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Tijdstroom. ISBN 9789058981769 Iedere arts komt in aanraking met aspecten van het aandachtsgebied longziekten en tuberculose. Longgeneeskunde bestrijkt de zorg voor pati nten met uiteenlopende pulmonale aandoeningen. Omdat het vak zich voortdurend ontwikkelt, bestaat er behoefte aan een actueel overzicht.In Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde staan de problemen zoals die zich bij pati nten voordoen centraal. In een structuur van vraag en antwoord wordt de lezer meegenomen langs de leerstof, die vervolgens in korte leerpunten aan het eind van ieder hoofdstuk wordt samengevat. Verwezen wordt naar recente (NVALT-)richtlijnen en de belangrijkste overzichtsartikelen.Elk hoofdstuk is geschreven door een longarts in opleiding samen met een op dat gebied inhoudsdeskundige longarts uit een opleidingskliniek. Zestig auteurs, afkomstig uit vrijwel alle opleidingsklinieken in Nederland, hebben aan het boek meegewerkt. De auteurs presenteren 32 veelvoorkomende klachten waarmee een pati nt zich bij de huisarts, de longarts of op de spoedeisende hulp kan melden.Het boek is in de eerste plaats geschreven voor studenten, coassistenten, huisartsen en longartsen (in opleiding). Maar ook specialisten in aanverwante vakgebieden zoals oncologen, radiotherapeuten, SEH-artsen, internisten en geriaters kunnen actuele informatie in het boek terugvinden.

Wil je het boek lezen?Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.M. de Hosson. Lezen Probleemgeori nteerd denken in de longgeneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN