Schorpioen

Schorpioen - Jack Chandu | Northernlights300.org

...adeautjes, een... Schorpioen is het astrologisch teken van mensen geboren tussen ca ... Schorpioen - Steenbok | Relatie horoscoop ... . 23 oktober en ca. 22 november. Het is het achtste teken van de dierenriem en was oorspronkelijk verbonden met het gelijknamige sterrenbeeld.. Schorpioen correspondeert met een deel van de ecliptica vanaf 210 graden tot 240 booggraden voorbij het lentepunt.Het is het achtste teken van de dierenriem, het behoort tot de vaste ... Schorpioen is het meest passionele teken van de dierenriem. De intensiteit die ... Schorpioen - Horoscoop.nl ... ... Schorpioen is het meest passionele teken van de dierenriem. De intensiteit die hun relatie kenmerkt uit zich niet alleen op het mentale maar ook op het fysieke vlak. Deze eenheid spruit voort uit het feit dat ze tot hetzelfde sterrenteken behoren en dezelfde genegenheid en bezorgdheid voelen. Schorpioen als Kind. Schorpioen kindjes voelen zich het beste bij intieme relaties maar kunnen ook heel goed alleen spelen. Favoriete spelletjes van Schorpioen kinderen zijn verstoppertje en goochelen. Ze zijn volhardend en groeien vaak uit tot sterke persoonlijkheden. Schorpioen kindjes weten heel goed hoe ze hun zin kunnen krijgen. De Schorpioen, het achtste teken van de dierenriem, heeft intense emoties en is vol passie. De heersende planeten van de Schorpioen: Pluto en Mars Element: Water; Kwaliteit: Vast Geluksdag: Dinsdag Kleur: Rood, roodbruin Getallen: 8, 11, 18, 22 Gaat het beste samen met: Stier en Kreeft De Schorpioen houdt van: gelijk hebben, de waarheid, passie, langdurige vriendschappen De Schorpioen is een sterrenbeeld dat straalt van charisma en erg lastig te doorgronden is. De Schorpioen hult zich in een nevel van geheimzinnigheid wat de gevaarlijke charme van dit sterrenbeeld versterkt. De Schorpioen is een zeer intuïtieve persoonlijkheid die een goed inzicht heeft in andere mensen. De Schorpioen bevindt de Maagd al snel te timide, terwijl de Maagd misschien het idee heeft dat de Schorpioen te ondoordacht bezig is. Er zijn ook veel situaties waarin de Schorpioen koppiger en vastberadener is dan de Maagd. De Schorpioen zal het gebrek aan toewijding van de Maagd aan een enkel doel zien als een teken van zwakte. Schorpioen heeft echt een hekel aan mensen die niet in hen geloven, of mensen die zich bemoeien met hun privézaken. Je kunt een Schorpioen vanalles vragen, maa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Chandu
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
Schorpioen.pdf

OMSCHRIJVING

Altijd al een scherpzinnige horoscoop van je sterrenbeeld willen hebben? Jack F. Chandu brengt de eigenschappen van de Schorpioen boeiend in beeld. Hij geeft je adviezen en aanwijzingen om je talenten te versterken en je negatieve eigenschappen te leren beheersen. Want Chandu is ervan overtuigd dat elk mens een zekere mate van geluk kan verwerven ook jij! Jack F. Chandu vertelt je alles over jouw: - Emoties - Liefdesleven en partnerkeuze - Beroepsleven - Positieve en negatieve eigenschappen - Innerlijke conflicten - Sociale intelligentie - Vrijetijdsbesteding - Gezondheid Het boekje sluit af met een zelfhypnose-oefening en een uitleg over de berekening van je ascendant.

Wil je het boek lezen?Schorpioen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Chandu. Lezen Schorpioen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN