Blockchainrevolutie

Blockchainrevolutie - Don Tapscott | Northernlights300.org

...rovide what you see here ... Blockchainrevolutie ... Blockchainrevolutie - icob.nl ... . 9789401609319. Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchain is ... In Stad is blockchainrevolutie in de maak. 6 april 2018 17:42 door Addy van der Woerd. 8. Reacties. Tweet. Groningen is dit weekend hét centrum van de wereld als het om de blockchainontwikkeling gaat. Ruim700 ... Blockchainrevolutie komt niet op gang Koen Haegens Amsterdam Tien jaar na de geboorte van de bit-coin komt de achterliggende techno-logie, blockchain, nauwelijks van de grond in Nederland. Ondanks de hooggestemde verwachtingen blijft z ... Blockchainrevolutie door Don Tapscott, Alex Tapscott (Boek ... ... . Ondanks de hooggestemde verwachtingen blijft zelfs van de serieuze projecten 85 procent steken in de testfase. Dat blijkt uit een inventarisatie door de ... Blockchainrevolutie (eBook) Don Tapscott is een geweldige auteur. Download en lees het boek Blockchainrevolutie op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Blockchainrevolutie in PDF, ePUB, MOBI. Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchainrevolutie (e-boek) door Don Tapscott; Alex Tapscott, EAN 9789401609562. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,27 MB BESTANDSNAAM Blockchainrevolutie.pdf PUBLICEER DATUM juli 2018 SCHRIJVER Don Tapscott ISBN 9789401609319...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Tapscott
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Blockchainrevolutie.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchain is niet alleen de technologie achter de bitcoin, maar ook een revolutionaire methode die op alle denkbare vlakken voor ingrijpende veranderingen zal zorgen: van de economie en de financiële sector tot de service-industrie, de culturele sector en de zorg. In dit grondige werk tonen Don en Alex Tapscott hoe de blockchaintechnologie nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel individuen als bedrijven. Deze decentrale methode biedt een manier van samenwerken die compleet transparant en betrouwbaar is. Door middel van het peer-to-peer-principe is blockchain voor iedereen toegankelijk, volledig onafhankelijk van banken en andere instanties. Blockchainrevolutie onthult hoe deze baanbrekende technologie de toekomst van de wereldeconomie de komende jaren ingrijpend zal veranderen.

Wil je het boek lezen?Blockchainrevolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Tapscott. Lezen Blockchainrevolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN