Macht der gewoonte

Macht der gewoonte - Charles Duhigg | Northernlights300.org

...len. Macht der gewoonte. Habit(s): Nieuws ... Macht der gewoonte? | MelanieLemmen.com ... . Geplaatst op: 2 november 2016. Een habit is een gewoonte en een gewoonte vorm je niet zomaar. Charles Duhigg schrijft in zijn boek 'Macht der gewoonte' waarom we doen wat we doen en hoe we dat kunnen veranderen (als het om een slechte gewoonte gaat). 'Macht der gewoonte' is het eerste deel in de 'Liefde & erfenis-trilogie'. Het is een verhaal over zelfbeheersing en verlangen, zeden en manieren. Vol markante figuren en hilarische gebe ... Macht der gewoonte van Charles Duhigg | Boek en recensies ... ... . Vol markante figuren en hilarische gebeurtenissen, verteld met duivelse humor. Fay Weldon is een van de meest gerespecteerde en geliefde Britse romanschrijfsters. Vertalingen in context van "macht der gewoonte" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Het is de macht der gewoonte. De verklaring van Stalin bij de begrafenis van Lenin in januari 1924, was hem ingegeven door de macht der gewoonte en door de traditie van de Russische Revolutie: Door ons te verlaten legt kameraad Lenin ons op te vertrouwen in de Communistische Internationale. In 'Macht der gewoonte' ontrafelt de wetenschapsjournalist Charles Duhigg de bestanddelen van gewoontes. Vervolgens wordt het mogelijk om aanwijzingen te geven hoe ons gewoontegedrag te wijzigen. Het blijft een flinke opgaaf, zo blijkt, maar wel te doen. Voor een enkele gewoonte om te beginnen. Dan volgen er als vanzelf andere gewoonten. Macht der gewoonte. Een gewoonte voltrekt zich in onze hersenen in niet meer dan drie stappen: de aansporing (ik heb een vieze smaak in mijn mond) gevolgd door de routinehandeling (ik neem een kauwgommetje) resulterend in de beloning (dat is lekker fris!). Je bewust worden van dit proces is een sleutel tot succes op vele gebieden: het kan de productiviteit op je werk verhogen en je ... Macht der gewoonte. Auteur:Charles Duhigg. Nederlands; 383 pagina's; Ambo|Anthos; april 2012; Samenvatting. Een gewoonte voltrekt zich in onze hersenen in niet meer dan drie stappen: de aansporing (ik heb een vieze smaak in mijn mond) gevolgd door de routinehandeling (ik neem een kauwgommetje) ... Carla Hoetink, Macht der gewoonte. Regels en ritu...

INFORMATIE

AUTEUR
Charles Duhigg
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Macht der gewoonte.pdf

OMSCHRIJVING

Macht der gewoonte 4e druk is een boek van Charles Duhigg uitgegeven bij Ambo|Anthos. ISBN 9789026332227 Een gewoonte voltrekt zich in onze hersenen in niet meer dan drie stappen: de aansporing (ik heb een vieze smaak in mijn mond) gevolgd door de routinehandeling (ik neem een kauwgommetje) resulterend in de beloning (dat is lekker fris!). Je bewust worden van dit proces is een sleutel tot succes op vele gebieden: het kan de productiviteit op je werk verhogen en je creativiteit vergroten.

Wil je het boek lezen?Macht der gewoonte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charles Duhigg. Lezen Macht der gewoonte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN