Het meidenteam 2 - Keepster gezocht

Het meidenteam 2 - Keepster gezocht - Pieter Feller | Northernlights300.org

...her. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen ... Keepster gezocht ISBN: 9789024575794 - EMDR-shop ... . Keeper Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. ... Keepster gezocht. Het meidenteam #2. Auteur(s) Pieter Feller, Tiny Fisscher. NUR code(s) 283 Fictie 10-12 jaar Imprint(s) Het meidenteam - Keepster gezocht (2017) Keepster Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. Het meidenteam heeft geen reservekeepster en dus zit trainer Rosalie m ... PDF Boek Het meidenteam 2 - Keepster gezocht ... . Het meidenteam heeft geen reservekeepster en dus zit trainer Rosalie met een probleem. Wie kan Amy vervangen? Ook Maaike heeft een probleem. Ze wil dolgraag naar het feest waarvoor Rosalie het team heeft uitgenodigd, maar ze ... Het meidenteam - 2 Keepster gezocht direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Keepster Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeepster, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie Amy kan vervangen. Het meidenteam 2 - Keepster gezocht (eBook) Hallo! Op zoek naar een Het meidenteam 2 - Keepster gezocht-boek geschreven door auteur Pieter Feller? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Het meidenteam 2 - Keepster gezocht Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen. Keeper Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeeper, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie Amy kan vervangen. Het meidenteam - 2 Keeper gezocht. Keeper gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Een supersp...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Feller
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Het meidenteam 2 - Keepster gezocht.pdf

OMSCHRIJVING

Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller & Tiny Fisscher. Keepster Amy raakt geblesseerd en kan enkele weken niet in het doel staan. FC Daalbergen heeft geen reservekeepster, dus trainer Rosalie moet nu bedenken wie Amy kan vervangen. En ze heeft al zoveel aan haar hoofd. Ze gaat samenwonen met Svetlana en nodigt alle meiden uit voor een feest. Maar mag Maaike er wel van haar ouders heen? Intussen duikt ook de mysterieuze jongen langs de lijn weer op. Wat wil hij toch? Is hij verliefd op een van de meisjes of zit er iets heel anders achter? Over vriendschap, verliefdheid en heel veel voetbal! Lees ook deel 1: Het Meidenteam - Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn.

Wil je het boek lezen?Het meidenteam 2 - Keepster gezocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Feller. Lezen Het meidenteam 2 - Keepster gezocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN