Het Klantenspel

Het Klantenspel - A. Kuiper | Northernlights300.org

...mmer: 28(2008)5: Paginering: 28 - 29: Op papier: Trefwoorden (cab) marketingtechnieken / verkooptechniek / communicatie ... Nieuwe buren, rollende rollators en het klantenspel ... ... ... Het klantenspel Cadeau Festival is inclusief podium, presentator, assistente, 20 standaard cadeau dozen, geluid, spelattributen en lotnummers en is zeer geschikt voor winkelcentrumpromotie. Prijs op aanvraag. Reiskosten: € 0,65 p/km. Heeft u nog vragen over de klantenactie 'Cadeau Festival' of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. De spelers zetten zich in een kring. 1 speler staat in het midden van de kring met een opgerolde krant. Alle spelers s ... Download PDF Het Klantenspel - pianofortefestival.nl ... . De spelers zetten zich in een kring. 1 speler staat in het midden van de kring met een opgerolde krant. Alle spelers stellen zich kort voor. Daarna roept de spelleider een naam. De speler in het midden moet degene die genoemd werd proberen te slaan met de krant. Nieuwe buren, rollende rollators en het klantenspel. 29 maart 2017 door VANAD Group. In onze serie memorabele klantcontactmomenten zijn onze brand representatives aan het woord. Zij vertellen over hun mooie, succesvolle, leuke, opvallende en soms zelfs ontroerende ervaringen met klanten van onze klanten. Informatie uit het spelregelboekje: Bespreek op originele en speelse wijze de interne en externe klantgerichtheid in uw organisatie vanuit de praktijk. U wordt zich bewust van uw denken en handelen in de dagelijkse omgang met klanten. Het klantenspel "Het is een pluspunt als alle betrokkenen van. eerst uitgetest. De vragen blijken allemaal pri-Wil je servicegerichtheid heel concreet maken. een team zoals arts, verpleegkundige ... Het klantenspel is dan weer erg toepasselijk voor de interacties met klanten te bekijken het zijn enkele voorbeelden van Dynamo's board games. Outdoor activiteiten. Wij leren overal en in alle omstandigheden. Onze spelontwikkelaars durven verder kijken dan het leslokaal en integreren in onze ontwikkelingstrajecten ook outdoor activiteiten. Het KlantenSpel ∙ Spelenderwijs oefenen met vakkundig omgaan met klanten ∙ Ook zeer geschikt voor het onderwijs, het spelformat leent zich didactisch gezien ∙ Uitstekend voor een jongere doelgroep ∙ Service is en blijft mensenwerk.… € 39, 95. Bestellen. Het leven heeft mij lief. © 2020 www.voortrainers.nl - Powered by Shoppagina.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Kuiper
DIMENSIE
7,6 MB
BESTANDSNAAM
Het Klantenspel.pdf

OMSCHRIJVING

Met originele opdrachten, stellingen en multiple choicevragen staan medewerkers stil bij de manier waarop ze omgaan met klanten. Heeft een klant altijd gelijk? Behandel je interne klanten anders dan externe? Vaak weten medewerkers best wat ze beter wel en niet kunnen doen en zeggen, maar moeten ze het net weer even van elkaar horen. Het Klantenspel brengt die discussie op gang en vergroot de kennis over het gedrag van klanten.

Wil je het boek lezen?Het Klantenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Kuiper. Lezen Het Klantenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN