Corridor

Corridor - J.B. te Boekhorst | Northernlights300.org

...d antonyms. Find another word for corridor ... Parkeren bij Parkeergarage Q-Park Corridor | Veenendaal ... . corridor m. gang (in een gebouw) strook land tussen twee territoria; Hyponiemen. landcorridor, luchtcorridor; Gangbaarheid. Het woord corridor staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd "corridor" herkend door: Bekijk de actuele openingstijden en het adres van de Albert Heijn aan de Corridor in Valkenswaard.. Deze winkel bevat o.a. een AH.nl servic ... corridor - Vertaling Engels-Nederlands ... .. Deze winkel bevat o.a. een AH.nl servicepunt. Bij het MIRT-onderzoek Corridor Rotterdam-Antwerpen wordt gekeken hoe in deze regio's de economische concurrentiekracht kan worden vergroot door het verbeteren van de bereikbaarheid....

INFORMATIE

AUTEUR
J.B. te Boekhorst
DIMENSIE
11,62 MB
BESTANDSNAAM
Corridor.pdf

OMSCHRIJVING

Günther Grass is eigenaar van het beroemde GAR Enterprises. Een bedrijf dat honderd jaar geleden begon met het bouwen van auto's. Grass is puissant rijk en berucht om zijn temperament en zijn omgang met vrouwen. Mannen kunnen hem wel schieten, vrouwen adoreren hem. Te veel vrouwen, merkt zijn echtgenote Eva Strauss. Zij ziet met lede ogen aan dat haar man er meerdere vriendinnen op nahoudt. Totdat Grass vindt dat hij zijn leven drastisch moet omgooien. Hij herstelt het contact met zijn zoon en dochter en op 25 december 2012 gaat hij met zijn vrouw zelfs naar hun dochter om voor het eerst in jaren samen kerstfeest te vieren. Op weg ernaartoe vliegt de auto met een snelheid van ver boven de 200 kilometer per uur uit de bocht en is Grass onvindbaar. Zijn vrouw overleeft het ongeluk. Of was het een aanslag? Al gauw zijn er meerdere verdachten in beeld. Maar wie durft een aanslag te plegen op de rijkste en meest invloedrijke man van Europa?

Wil je het boek lezen?Corridor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.B. te Boekhorst. Lezen Corridor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN