In zee gaat niets verloren

In zee gaat niets verloren - L.H. Wiener | Northernlights300.org

...ft Ezra Berger dat hij zich gaande zijn leven steeds moeilijker een plaats in de tijd heeft kunnen geven ... In zee gaat niets verloren (e-boek) | L.H. Wiener ... ... . Zoals hij als jongen geen wezenlijk contact kon krijgen met zijn joodse vader, zo lukt het nu niet bij zijn kinderen, die verdwenen lijken in een digitale wereld, waarin de werkelijkheid slechts virtueel bestaat. Bestel In zee gaat niets verloren van L.H. Wiener. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het is niet bij alle boeken het geval maar ik denk toch bij 80% van de boeken die ik lees, dat ik na 20 bladzijden al denk "Wij gaan een leuke leestijd hebben samen" of "Wij zullen nooit goede vrienden worden". Bij 'In zee gaat niets verloren' was het helaas het tweede gevoel dat de kop opstak. Hét Joods Educat ... bol.com | In zee gaat niets verloren, L.H. Wiener ... ... . Bij 'In zee gaat niets verloren' was het helaas het tweede gevoel dat de kop opstak. Hét Joods Educatief Centrum in Nederland, cursussen, lezingen, workshops, culturele activiteiten en meer. Voor iedereen met interesse in het Jodendom. In zee gaat niets verloren is daardoor vooral een samenraapsel van allerlei kleine gebeurtenissen en herinneringen. In veel zit een verhaal, maar niets werkt Wiener uit. Het enige wat die fragmenten bindt is dat het echte gebeurtenissen zijn uit zijn eigen leven en familiegeschiedenis. 'In zee gaat niets verloren' door L.H. Wiener - Onze prijs: €22,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. 19 februari verschijnt de nieuwe roman van L.H. Wiener, In zee gaat niets verloren. Lees het fragment op Athenaeum.nl en bestel je boek bij Athenaeum Boekhandel. Bovenal beschrijft L. H. Wiener, zoals hij zichzelf op de kaft van zijn boeken noemt, in 'In zee gaat niets verloren' de zoektocht die hij onderneemt naar de familiegeschiedenis van vaderskant. In zee gaat niets verloren | ISBN 9789025444761 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek In zee gaat niets verloren, geschreven door L.H. Wiener, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Read "In zee gaat niets verloren" by L.H. Wiener available from Rakuten Kobo. 'Gaande mijn leven ben ik tot de ontluisterende conclusie gekomen dat ik in geen enkele traditie sta, nergens bij hoor, ... In zee gaat niets verloren L.H. Wiener 'Gaande ...

INFORMATIE

AUTEUR
L.H. Wiener
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
In zee gaat niets verloren.pdf

OMSCHRIJVING

‘Gaande mijn leven ben ik tot de ontluisterende conclusie gekomen dat ik in geen enkele traditie sta, nergens bij hoor, niet bij mijn Joodse vader, maar evenmin bij mijn niet-Joodse moeder, niet bij de digitale wereld van mijn kinderen, maar ook niet bij mijn grootouders, ooms en tantes die ik geen van allen ooit ontmoet heb.’En zo volgt – aan de vooravond van zijn zeventigste verjaardag – een speurtocht naar zijn familiegeschiedenis, waarin L.H. Wiener volledig verstrikt raakt. Hij verdwijnt in een verleden dat hij nooit gekend heeft, maar waarmee hij hardnekkig solidair wil zijn.'In zee gaat niets verloren' kan zonder meer beschouwd worden als het boek waarin Wiener doordringt tot de kern van zijn thematiek.

Wil je het boek lezen?In zee gaat niets verloren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.H. Wiener. Lezen In zee gaat niets verloren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN