Estland, Letland, Litouwen

Estland, Letland, Litouwen - Leo Vroman | Northernlights300.org

...n. We brengen een bezoek aan het oudste en grootste nationale park van Estland, ... Estland en Litouwen sluiten grenzen vanwege coronavirus ... ... ... Tijdens de rondreis door Litouwen, Letland, Estland en Rusland bezoek je o.a. Vinius, Riga, Tallinn, en Sint-Petersburg. Djoser biedt reizen naar de Baltische staten en Rusland in kleine groepen (8-20) met veel individuele vrijheid. Vlieg/busreis Estland, Letland en Litouwen incl. ontbijt, met o.a. Riga, Tallinn, Tartu, Palanga, Kaunas, Trakai en Vilnius Rondreis Litouwen, Letland & Estland 8 dagen Deze veelzijdige rondreis door de drie Baltische Staten biedt een grote diversiteit aan eeuwenoude cultuur. Het stadshart van de hoofdsteden, Vilnius, Riga en Tallinn, zijn ondanks oorlo ... Camperroute langs Estland, Letland, Litouwen, Polen en ... ... . Het stadshart van de hoofdsteden, Vilnius, Riga en Tallinn, zijn ondanks oorlogen en woelingen goed intact gebleven, waardoor je nog volop kunt proeven van de laatmiddeleeuwse sfeer. Rondreis langs schitterende cultuursteden in Estland, Letland, Litouwen en Rusland. Van Riga, Tallinn en Vilnius tot Sint-Petersburg. Stuk voor stuk prachtsteden, maar alle met een ander karakter. Extra interessant is dat deze steden vaak een lange geschiedenis met elkaar delen. Je ontdekt ook de verstilling van het platteland en de rust van de Oostzee-stranden! In de herfst van 1989 besloten de opperste sovjets van Estland, Letland en Litouwen de inlijving door de Sovjet-Unie in 1940 onwettig te verklaren. Dat jaar leed ook de Letse communistische partij de ene nederlaag na de andere: de opperste sovjet schafte het verbod op andere partijen af en stond de vlag, het wapenschild en het volkslied van vóór de Tweede Wereldoorlog weer toe. Ontspannen toeren door een gevarieerd landschap met overnachting op de mooiste plekken van Estland, Letland & Litouwen. Deze reis door de Baltische Staten biedt een goede impressie van wat deze nog onbekende landen te bieden hebben; prachtige oude steden en kleine dorpjes afgewisseld door grotendeels ongerepte natuur. In Letland is een mondkapje verplicht in de openbaar vervoer, in Estland wordt het aangeraden. heen en terug per auto is alleen mogelijk via de veerboot Kiel (Duitsland) - Klaipeda (Litouwen). Over land kan (nog) niet omdat nog niet bekend is wanneer het reisadvies voor Polen van oranje op geel gaat Camperroute Estland, Letland, Litouwen, Polen en Rusland De Baltische landen Estland, Letland en Litouwen zijn van een ongerepte en ongekende schoonheid en staan bol van cultureel erfgoed. Door hun roerige geschiedenis zijn de Duits-Pruisische, Poolse, Russische en Scandinavische invloeden duidelijk zichtbaar, zowel in de architectuur a...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Vroman
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Estland, Letland, Litouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Wilt u tijdens uw vakantie actief ontspannen? Dan zijn de ANWB Actief en Anders reisgidsen bij uitstek geschikt voor u! Door de grote hoeveelheid aangeboden activiteiten is de serie populair bij reislustige en sportieve Nederlanders.Elke gids bevat 20 gemarkeerde en beschreven wandel-, fiets- en (soms) kanotochten, alsmede drie toegangsroutes en drie tochten door het gebied zelf. Het handzame formaat, de heldere indeling en de handige (adres)gegevens achterin de gids zorgen ervoor dat de reisgids een vaste vakantiegenoot wordt.

Wil je het boek lezen?Estland, Letland, Litouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Vroman. Lezen Estland, Letland, Litouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN