God en vitriool

God en vitriool - K. Gotlieb | Northernlights300.org

... Search for Lists Search for Contacts Search for a Library ... God en vitriool : interviews (Book, 2005) [WorldCat.org] ... . Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... K. GOTLIEB - NU TE KOOP - 2005 - 'Die ene naam die voor alles kan staan, bestaat niet. Dan vind ik God nog de beste. Maar God moet natuurlijk wel van de aarde wegblijven. Ik… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Connie Palmen (1955) is de auteur van de succesvolle romans De wetten (1991), De vriendschap (1995), I.M. (1998), Geheel de uwe (2002) en Lucifer (2007) vier es ... bol.com | God en vitriool, K. Gotlieb | 9789044606829 | Boeken ... .M. (1998), Geheel de uwe (2002) en Lucifer (2007) vier essaybundels en een novelle. Ze bundelde haar interviews in God en vitriool en haar verspreide werk in Als een weke krijger.Zij sleepte onder meer de volgende literaire prijzen in de acht: European Novel of the Year (1991), Het Gouden ... vitriool sulfaat, zwavelzuur; bijtende woorden - Woordfeit: Vitriool is eigenlijk de naam van verschillende sulfaten, die onder meer als verdelgingsmiddel gebruikt werden. Van die betekenis is de stap naar een negatieve figuurlijke betekenis niet zo groot. Bestel God en vitriool Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies God en vitriool God en vitriool God en vitriool. EAN: 9789044606829: Verzendkosten: 0.00: Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, 1 tot 2 werkdagen levertijd • Met uw aankoop steunt u de lokale economie: Voorraad: 200 'Die ene naam die voor alles kan staan, bestaat niet....

INFORMATIE

AUTEUR
K. Gotlieb
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
God en vitriool.pdf

OMSCHRIJVING

'Die ene naam die voor alles kan staan, bestaat niet. Dan vind ik God nog de beste. Maar God moet natuurlijk wel van de aarde wegblijven. Ik moet er niet aan denken, een God op aarde'. 'Goeie filosofie doet pijn, die brandt, je krijgt een paar klappen in je gezicht, wordt wakker. En goeie literatuur heeft dat voor mij ook. Zoutzuur, vitriool. Het doet vreselijk zeer als ze het over je heen gieten, maar daar kan je op zo'n moment ook van genieten, omdat het eindelijk de waarheid lijkt. Je gaat steeds meer van de schijn genezen'. Deze uitspraken deed Connie Palmen in haar allereerste interview, in 'Het Parool' van zaterdag 19 januari 1991. Ze hadden net zo goed van gisteren kunnen dateren; in interviews is Palmen door de jaren heen al even consistent als in haar romans en essays. Uit de interviews die ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag zijn gebundeld in God en vitriool, treedt een vastberaden, sprankelende, diepzinnige en oergeestige persoonlijkheid naar voren die tegelijkertijd ontwapent en aan het denken zet, zoals het een groot schrijver betaamt.

Wil je het boek lezen?God en vitriool in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Gotlieb. Lezen God en vitriool Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN