"De pilot ""Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel"""

...tudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel ... Bureau ISBN - De mentale gesteldheid van de familierechercheur ... .....4 1.7. Het onderhavige onderzoek ... Het plan voor de pilot .....15 3.2. Beoordeling van het plan in het licht van het aan te ... De Pilot Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel Mensenhandel wordt beschouwd als één van de ergste vormen van criminaliteit en gaat samen met grove schendingen van mensenrechten. Slachtoffers kunnen een belangrijke rol spelen in de opspor ... De pilot "Verhoorstudio's in opvanglocaties voor ... ... . Slachtoffers kunnen een belangrijke rol spelen in de opsporing van dit misdrijf. De pilot 'Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel' (e-boek) door C.E.D. Maas; M. Huibers; M.J.J. Kunst, EAN 9789462746862. Mensenhandel wordt beschouwd als één van de ergste vormen van criminaliteit en gaat samen met grove schendingen van mensenrechten. Slachtoffers kunnen een belangrijke rol spelen in de opsporing van dit misdrijf. Zij kunnen de politie namelij De Pilot Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel; De Pilot Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel. Auteur(s): C.E.D. Maas, M. Huibers en M.J.J. Kunst ISBN Boek: 978-94-6236-746-3, 1e druk ; ISBN E-Book: 978-94-6274-686-2 ... Mensenhandel wordt beschouwd als één van de ergste vormen van criminaliteit en gaat samen met grove schendingen van mensenrechten. Slachtoffers...

INFORMATIE

AUTEUR
C.E.D. Maas
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
"De pilot ""Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel""".pdf

OMSCHRIJVING

"De pilot ""Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel"" 1e druk is een boek van C.E.D. Maas uitgegeven bij Boom Criminologie. ISBN 9789462367463 Mensenhandel wordt beschouwd als één van de ergste vormen van criminaliteit en gaat samen met grove schendingen van mensenrechten. Slachtoffers kunnen een belangrijke rol spelen in de opsporing van dit misdrijf. Zij kunnen de politie namelijk informatie verstrekken over het misdrijf en de dader(s). Dat zullen zij echter alleen doen indien zij vertrouwen in de politie hebben en zich voldoende veilig voelen. Om hun gevoel van vertrouwen in de politie en hun gevoel van veiligheid te bevorderen, heeft de politie in 2014 verhoorstudio's ingericht binnen een aantal opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel. Hierdoor kunnen slachtoffers in een vertrouwde en veilige omgeving gehoord worden door de politie. In dit boek wordt onderzocht wat de gevolgen van deze beleidsmaatregel zijn geweest. Het gaat hierbij om een eerste verkenning van de resultaten.Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor beleidsmedewerkers van de politie, het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarnaast is het boek waardevol voor politieambtenaren die regelmatig in aanraking komen met slachtoffers van mensenhandel, voor studenten, onderzoekers en anderen die geïnteresseerd zijn in het thema mensenhandel."

Wil je het boek lezen?"De pilot ""Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel""" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.E.D. Maas. Lezen "De pilot ""Verhoorstudio's in opvanglocaties voor slachtoffers van mensenhandel""" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN