De duiventunnel

De duiventunnel - John le Carré | Northernlights300.org

...ment van de Israëlische invasie in 1982, tot Rusland voor én na het neerhalen van de Berlijnse Muur, heeft John le Carré altijd geschreven vanuit het hart van ... De duiventunnel door John Le Carre - boekhandeldouwes.nl ... ... De duiventunnel. Verhalen uit mijn leven. ... Al dertig jaar wordt erover gesproken, nu is het boek er: de memoires van John le Carré. In dit boek gaat hij terug naar zijn beginjaren in Bonn, waar hij werkte voor MI6, de Britse inlichtingendienst, en beschrijft hij zijn complexe relatie met de Duitsers. Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor De duiventunnel op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. ... De duiventunnel - Historisch Nieuwsblad ... . Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor De duiventunnel op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. De duiventunnel. Luister 14 dagen gratis De duiventunnel. 3.22 27 5 Schrijver: John le Carr ... In De duiventunnel - Memoires van een meesterverteller haalt bestsellerauteur John le Carré herinneringen op uit zijn rijke verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een moderne James Bond schrijft hij over de Koude Oorlog, terrorisme en corruptie. De duiventunnel - Verhalen uit mijn leven - John le Carré Bestsellerauteur John le Carré haalt herinneringen op uit zijn rijke verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een moderne James Bond schrijft hij over de Koude Oorlog, terrorisme en corruptie....

INFORMATIE

AUTEUR
John le Carré
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
De duiventunnel.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de man achter de bestsellerauteur John le CarréVan zijn jaren in dienst van de Britse inlichtingendienst tijdens de Koude Oorlog, tot een carrière als schrijver, die hem van het door oorlog verscheurde Cambodja naar Beiroet bracht, op het heftigste moment van de Israëlische invasie in 1982, tot Rusland voor én na het neerhalen van de Berlijnse Muur, heeft John le Carré altijd geschreven vanuit het hart van de moderne tijd. In De duiventunnel, zijn eerste verzameling memoires, is John le Carré even geestig als scherpzinnig - en hij bespeurt in de gebeurtenissen waarvan hij getuige is dezelfde morele ambiguïteit waarmee hij ook zijn romans doordrenkt. Of hij nu schrijft over de papegaai in een hotel in Beiroet die het geluid van een machinegeweer perfect kon nadoen, of over een bezoek aan musea met nog niet begraven doden in Rwanda na de genocide, of dat hij de jaarwisseling viert met Yasser Arafat, of een Duitse terroriste interviewt in haar gevangenis in de Negev-woestijn, John le Carré beschrijft elke gebeurtenis met overgave en humor. Nu eens laat hij ons schateren, dan weer nodigt hij ons uit om nog eens goed na te denken over de gebeurtenissen en de mensen die wij meenden te begrijpen. Bovenal schetst John le Carré ons een beeld van de omzwervingen van een schrijver over een periode van meer dan zestig jaar, en van zijn eigen speurtocht naar de menselijke vonk die de personages in zijn romans zoveel overtuiging en bezieling heeft gegeven.

Wil je het boek lezen?De duiventunnel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John le Carré. Lezen De duiventunnel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN