rechercheur Jan Smit 3 - En Passant

rechercheur Jan Smit 3 - En Passant - Martin Nieuwland | Northernlights300.org

...Martin Nieuwland, EAN 9789492561183. Download en lees het boek Technische bedrijfskunde 1 op onze website meubelbeursmechelen ... Download PDF Technische bedrijfskunde 1 ... .be. Helemaal vrij. U vindt Technische bedrijfskunde 1 in PDF, ePUB, MOBI. ... rechercheur Jan Smit 3 - En Passant. Leerboek. De ziekte van onduidelijkheid. Praktijkboek gedragstherapie 1. Materiaalkunde. Bestel Bloedbanden van Nieuwland, Martin als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! En Passant (rechercheur Jan Smit, Band 3): Amazon.de: Nieuwland, Martin: Fremdsprachige Bücher ... Download PDF rechercheur Jan Smit 3 - En Passant | BANK72 PDF ... .com en verdien Proxispunten! En Passant (rechercheur Jan Smit, Band 3): Amazon.de: Nieuwland, Martin: Fremdsprachige Bücher Bloedbanden | ISBN 9789492561107 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Rechercheur De Klerck en het duivelse spel . In een woning in het welgestelde Hillegersberg in Rotterdam wordt de notaris Van Bokhoven dood aangetroffen. De omstandigheden van zijn dood zijn raadselachtig. Een balpen in de oogkas, een pulpdetective opengeslagen naast hem op een tafeltje. Rechercheur Lucien de Klerck en zijn assistent Ruben Kla... Get this from a library! Life Hurts : rechercheur Jan Smit. [Martin Nieuwland] -- Als in het leegstaande abattoir in Veendorp het lichaam van een verdwenen vrouw wordt gevonden, wordt de pas overgeplaatste rechercheur Jan Smit op de zaak gezet....

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Nieuwland
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
rechercheur Jan Smit 3 - En Passant.pdf

OMSCHRIJVING

Het overlijden van een bekende schrijver is de start van een draaikolk aan gebeurtenissen die rechercheur Jan Smit meesleurt in een schaakspel dat hij achteraf misschien liever niet had willen spelen.Koud terug uit Suriname moet rechercheur Jan Smit direct aan de slag. Zijn collega Derk van Kamp sleept hem mee naar het pittoreske Roderwolde. Daar is het ontzielde lichaam van de bekende schrijver Dynga Fluga gevonden.Verdacht? Of toch een ongelukkig toeval?Jan Smit krijgt echter geen tijd voor nader onderzoek, want de winnaar van de landelijke verkiezingen en beoogd minister-president Louis Bisschop komt op bezoek en heeft begeleiding nodig. Een prima klusje voor Jan en Derk, zo vindt hun chef, Hertenscheid. Al snel worden ze afgeleid door diverse andere gebeurtenissen. Een paard wordt doodgeschoten, een oude caravan brandt uit, een schoonmaakster wordt vermoord en een TBS-er blijkt vrij rond te mogen lopen. Allemaal losstaande zaken of is er hier toch meer aan de hand?Ronddolend over het zwarte veen gaan Jan Smit en Derk van Kamp op zoek naar antwoorden.Langzaam vormt zich voor hun verbijsterde ogen een gruwelijk plaatje met diepe wortels in een ver verleden.En Passant: de nieuwe thriller met in de hoofdrol Jan Smit. De uit Den Haag overgeplaatste rechercheur van Surinaamse afkomst gaat ook nu weer door tot alle losse eindjes zijn vastgeknoopt, maar komt er en passant ook achter dat leven met een leugen soms beter is dan de waarheid te kennen.

Wil je het boek lezen?rechercheur Jan Smit 3 - En Passant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Nieuwland. Lezen rechercheur Jan Smit 3 - En Passant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN