Pom en teddy 03 de zwarte talisman

Pom en teddy 03 de zwarte talisman - Craenhals FranÇOis | Northernlights300.org

... het eerst in het weekblad Kuifje in 1953 ... Pom en Teddy - Lombard Collectie 41 - De zwarte talisman ... ... .Deze reeks met een grafische stijl geïnspireerd door E.P. Jacobs, wordt een van de pareltjes van de ... Pom en Teddy - De zwarte talisman - hc - 1e druk - [1958] Goede staat - Lombard hc collectie 41 De avonturen van Pom en Terry, 1e druk 1958. Het album verkeert in een goede staat. Minimale slijtage aan de rug en randen. Boekblok mooie staat. Schaaf sporen en vochtplek op achterkant. Pom en Teddy, "De zwarte talisman" - Lo ... De zwarte talisman stripverhaal (Pom en Teddy 3, Craenhals ... ... . Pom en Teddy, "De zwarte talisman" - Lombard Collectie 41 - HC, 1e druk (1958) Goede staat . 1e druk, dus met achterop een blauw ruitenmotief en "Leve de sport" als laatst vermelde titel. Het aangeboden album heeft een mooie rug. De frontcover kent eerder lichte wrijfsporen; backcover iets meer geschaafd. Pom en Teddy V3 - De zwarte talisman - Hardcover - Eerste druk - (1958) Veildatum: Dinsdag 30 juni. De avonturen van Pom en Teddy Lombard Collectie nr.41 eerste druk uit 1958 laatste titel op de achtercover : Leve de sport tegenover het titelblad is een extra witte blz geplakt geen kuifjepunt heel mooie staat, zeer frisse kleuren. Pom en Teddy - de avonturen van + de zwarte talisman + het geheim van Balibach - 3 x hardcover - Lombard Collectie - Eerste druk - (1956/1960) de 3 strips zijn in goede tot zeer goede staat, alle 3 met mooie complete rug de avonturen van Pom en Teddy: wat slijtage hoekjes, randen nog zeer mooi MET PUNT de zwarte Pagina Pom en Teddy, De Zwarte Talisman, uit 1956 door Francois Craenhals - met alle hoofdfiguren erop - Teddy, Maggy en Tarras Boulba. In zeer goede staat, alleen wat plakband sporen op de scheiding - pagina is getekend op 2 losse stukken karton die aan elkaar bevestigd zijn. Gedrukte pagina getoond ter referentie, Pom en Teddy - de zwarte talisman Lombard Collectie 41 rug : nog mooi, bovenaan stukje ingescheurd voorkaft : aantal vertikale krassen, hoekje rechtsboven heeft een tik gehad achterkaft : wat vlekjes en slijtage, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Craenhals FranÇOis
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Pom en teddy 03 de zwarte talisman.pdf

OMSCHRIJVING

François Craenhals is een van de populairste tekenaars van de Belgische strip. Met ''Pom en Teddy'', ''De koene ridder'' en ''De 4 helden'' bereikte hij het grote publiek en was een van de pijlers van het tijdschrift Kuifje. Pom en Teddy verschenen voor het eerst in het weekblad Kuifje in 1953. Deze reeks met een grafische stijl geïnspireerd door E.P. Jacobs, wordt een van de pareltjes van de Brusselse school. Pom en Teddy is de enige stripreeks die zich afspeelt in de coulissen van het circus, een magisch universum waar poëzie en avontuur elkaar nog kunnen ontmoeten.

Wil je het boek lezen?Pom en teddy 03 de zwarte talisman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Craenhals FranÇOis. Lezen Pom en teddy 03 de zwarte talisman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN