De krijgsliederen van koning Gesar

De krijgsliederen van koning Gesar - Douglas J. Penick | Northernlights300.org

...ick - Paperback - 9789056703592 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... We hebben 8 boeken gevonden van de auteur Douglas J Penick ... . De verhaalbeschrijving is geheel gebaseerd op een dun boekje De krijgsliederen van koning Gesar, de Nederlandse vertaling van The warrior song of King Gesar van Douglas Penick. Ik heb dat vanaf het begin een wat zonderling boekje gevonden. De paar pagina's voorwoord en inleiding zijn van een erbarmelijke kwaliteit. De krijgsliederen van koning Gesar verhalen over zijn grootse visie, de vastberadenheid en moed ... De krijgsliederen van koning Gesar - paperback - Douglas J ... ... . De krijgsliederen van koning Gesar verhalen over zijn grootse visie, de vastberadenheid en moed waarmee hij de demonische krachten overwint en een koninkrijk vestigt waarin alleen de macht van goedheid heerst. Wij leven in een tijd van crisis en grote verandering, waarin we onze moed en menselijkheid dreigen te verliezen. Nu, meer dan ooit ... Compre online De krijgsliederen van koning Gesar, de Penick, Douglas J., Hart, Alexander 't na Amazon. Frete GRÁTIS com Prime. Encontre diversos livros em Inglês e Outras Línguas com ótimos preços. De krijgsliederen van koning Gesar verhalen over zijn grootse visie, de vastberadenheid en moed waarmee hij de demonische krachten overwint en een koninkrijk vestigt waarin alleen de macht van goedheid heerst. Wij leven in een tijd van crisis en grote verandering, waarin we onze moed en menselijkheid dreigen te verliezen. Nu, meer dan ooit ... Noté /5: Achetez De krijgsliederen van koning Gesar de Penick, Douglas J., Hart, Alexander 't: ISBN: 9789056703592 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour De krijgsliederen van koning Gesar, Dougla J. Penick € 19,95 Een welhaast duizend jaar oud epos herverteld, verhalend over de omzwervingen van Gesar als directe emanatie van Padmasambhava, die 'de leer van de Boeddha naar het land van sneeuw heeft gebracht en het buitengewone pad van meditatie heeft onderwezen zodat de mensen zich kunnen bevrijden van hun geestelijke slavernij'. Fnac: De krijgsliederen van koning Gesar, Douglas J. Penick, Alexander 't Hart". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting ...

INFORMATIE

AUTEUR
Douglas J. Penick
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
De krijgsliederen van koning Gesar.pdf

OMSCHRIJVING

Het bijna duizend jaar oude epos over het leven van de verlichte krijger-wijsgeer Gesar, koning van Ling, is een van de laatste 'levende' heldendichten en geniet alom bekendheid in de boeddhistische culturen van Centraal-Azië. Door de eeuwen heen hebben barden met visionair vermogen het gezongen, een traditie die nog altijd springlevend is.In deze moderne vertolking van Douglas Penick lezen we hoe koning Gesar ten strijde trekt tegen 'de vijanden van de vier windrichtingen' - heersers die alleen hun eigen belang najagen. Zijn strijd is erop gericht het ontheiligen van de aarde tegen te gaan en het evenwicht tussen hemel, aarde en mens te herstellen. Dit doet hij op basis van onvoorwaardelijk vertrouwen, de fundamentele goedheid in het hart van ieder mens.De krijgsliederen van koning Gesar verhalen over zijn grootse visie, de vastberadenheid en moed waarmee hij de demonische krachten overwint en een koninkrijk vestigt waarin alleen de macht van goedheid heerst. Wij leven in een tijd van crisis en grote verandering, waarin we onze moed en menselijkheid dreigen te verliezen. Nu, meer dan ooit, hebben we de zachtmoedige maar onbevreesde energie van Gesar nodig. Het Tibetaanse volk heeft Gesar van Ling al eeuwen in het hart gesloten. Nu zijn faam zich naar het westen uitbreidt, kunnen ook wij ons laten inspireren door zijn verlichte daadkracht.Douglas J. Pencik (1944) studeerde aan de universiteit van Princeton in New Jersey en was vanaf 1971 student van Chögyam Trungpa Rinpoche. Hij is auteur van romans, toneelstukken, korte verhalen en gedichten. In samenwerking met de componist Peter Lieberson schreef hij de libretto's voor King Gesar en Ashoka's Dream.

Wil je het boek lezen?De krijgsliederen van koning Gesar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douglas J. Penick. Lezen De krijgsliederen van koning Gesar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN