Zelf besluiten

Zelf besluiten - Hein Albeda | Northernlights300.org

...et perfecte besluit, maar de best mogelijke keuze, rekening houdend met de mogelijkheden en negatieve effecten van elke beslissing ... PDF HANDREIKING Attributie, mandaat en delegatie ... . Hoe gaat dat? Er… Eerste winkels in binnenstad Eindhoven vallen om, andere besluiten zelf te stoppen. EINDHOVEN - De rolluiken dicht, winkel leeg en een bordje 'te huur' op de gevel. De coronacrisis zorgt inmiddels voor de eerste faillissementen en winkelsluitingen in de Eindhovense binnenstad. Op de persconferentie over het Coronavirus die landelijk live werd uitgezonden zei Rutte : "Met 50 procent van de kennis, moeten ... Beslissingsmatrix - Zelf besluiten ... . Op de persconferentie over het Coronavirus die landelijk live werd uitgezonden zei Rutte : "Met 50 procent van de kennis, moeten we 100 procent van de besluiten nemen." Dat maakt dit tot een fascinerende tijd. Niet alleen dat we besluiten moeten nemen terwijl we niet genoeg weten, maar ook dat de premier dat eerlijk zegt.… Zelf besluiten 1e druk is een boek van Hein Albeda uitgegeven bij Pumbo. ISBN 9789463450690 Dit boek is voor ambtenaren en anderen in de publieke sector. In je werk moet je zelfstandiger kiezen en een eigen inbreng op vergaderingen hebben. Je wilt ook bewoners en anderen betrekken bij je besluit, je geeft mede vorm aan hun toekomst. Antwoord. Ja, maar er is wel sprake van een accentverschil. Bij het gebruik van beslissen ligt de nadruk op het doorhakken van een knoop, zodat aan bestaande onzekerheid een einde gemaakt wordt; bij besluiten ligt het accent op na rijp beraad komen tot een keuze tussen alternatieven.. Toelichting. De oorspronkelijke betekenissen van besluiten zijn: (a) 'in zich bevatten' en (b) 'beëindigen'. Vertalingen in context van "zélf besluiten" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Immers, in dat geval kunnen lidstaten ook zélf besluiten over aanvulling van hun, deels werkloze, beroepsbevolking met geselecteerde migranten. Vertalingen in context...

INFORMATIE

AUTEUR
Hein Albeda
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Zelf besluiten.pdf

OMSCHRIJVING

Zelf besluiten 1e druk is een boek van Hein Albeda uitgegeven bij Pumbo. ISBN 9789463450690 Dit boek is voor ambtenaren en anderen in de publieke sector. In je werk moet je zelfstandiger kiezen en een eigen inbreng op vergaderingen hebben. Je wilt ook bewoners en anderen betrekken bij je besluit, je geeft mede vorm aan hun toekomst. Dit boekt helpt te komen tot betere besluiten. Het is geschreven speciaal voor mensen die steeds vaker dan vroeger besluiten moeten nemen.Zelf besluiten, betere besluiten nemen op vergaderingen, samen besluiten of betere ''besluiten'' in de zwerm van organisaties laten nemen. Een must voor iedereen die besluit, mee-besluit of de richting van de zwerm in een wijk, een gebied of een stad wil beïnvloeden.Hein Albeda is zelfstandig adviseur. Hij werkte in de gemeentelijke en landelijke politiek, behartigde belangen van consumenten bij de Consumentenbond en adviseerde als consultant bij Andersson Elffers Felix over strategische kwesties aan overheden en semipublieke organisaties. Van 1999 tot 2006 was hij directeur van stichting Rekenschap.

Wil je het boek lezen?Zelf besluiten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hein Albeda. Lezen Zelf besluiten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN