Waar zijn de wachters

Waar zijn de wachters - Ida Klepper | Northernlights300.org

...ase van de menselijke geschiedenis aankondigend ... Marks Wachters ... . De titel - 'Waar zijn de wachters?' - is meer dan alleen een vraag of een uitnodiging. Het is een oproep om op de bres te staan, maar ook om zelf het gebed te zijn. Gebed staat namelijk niet los van wie je bent, van wat je doet, spreekt of zingt. Waar zijn de wachters (Bindwijze overig). Jezus riep Zijn discipelen op om met Hem te waken en te bidden.Ook nu roept Jezus Zijn Gemeente op om de... K ... bol.com | Waar zijn de wachters, Ida Klepper ... ... .Ook nu roept Jezus Zijn Gemeente op om de... Klepper, Waar zijn de wachters?. Jezus riep Zijn discipelen op om met Hem te waken en te bidden. Die oproep is nog steeds actueel en klinkt door in dit... Zo worden onderwerpen als profetische voorbede en koninklijk priesterschap uitgebreid toegelicht aan de hand van praktische voorbeelden. Tegelijkertijd spoort het boek ons aan tot geestelijke volwassenheid en beschrijft het de persoonlijke groeiprocessen die daarbij horen.De titel - 'Waar zijn de wachters?' - is meer dan alleen een vraag of een uitnodiging. Wachters nemen dagelijks hun post in op de muren van Jeruzalem, en verheffen hun stem, springen in de bres voor Zijn volk en dit alles om Vader te herrineren aan zijn beloften voor Zijn volk, Israël. De Wachters zijn vier gietijzeren oorlogsmonumenten gelegen in de gemeente Venlo en ontworpen door de Japans-Amerikaanse beeldhouwer Shinkichi Tajiri.De beelden...

INFORMATIE

AUTEUR
Ida Klepper
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Waar zijn de wachters.pdf

OMSCHRIJVING

Jezus riep Zijn discipelen op om met Hem te waken en te bidden.Ook nu roept Jezus Zijn Gemeente op om de wachttorens te beklimmen en voorbede te doen.We zien hoe de duivel rondgaat als een brullende leeuw, op zoek naar zijnprooi om te verslinden. En wat doet de kerk? Passief blijven of actief de strijdaanbinden? Er is veel geroofd en gestolen. Waar waren de wachters?De titel van dit boek - 'Waar zijn de wachters?' - is meer dan alleen een vraag of een uitnodiging. Het is een oproep, een uitdaging zelfs, om op de bres te staan en voorbede te doen.Vanuit hun eigen ervaring beschrijven Cees en Ida Klepper de priesterlijke,profetische en koninklijke rol van devoorbidder. Ze geven aan hoe God totons spreekt en hoe we Zijn stem kunnen verstaan.Dit boek is zowel praktisch als profetisch, soms prikkelend en confronterend.De lezer wordt uitgedaagd om zichzelf de volgende vragen te stellen:* Hoe bewogen ben ik met hetgeen er om mij heen gebeurt?* Ben ikbereid een wachter te zijn in mijn omgeving?* Neem ik voldoende tijd om voorbede te doen?Dit boek laat zien hoe God een ieder van ons een plek heeft gegeven om over te waken. Dat kan ons gezin zijn, onze familie, onze woonplaats, onze regio en ons land waarin wij wonen. Het moedigt ons aan om uitonze comfortzone te stappen en het reikt principes aan om te groeien in intimiteit en autoriteit.Door voorbede geeft God ons een geweldige sleutel om deuren te openen die anders gesloten zouden blijven.

Wil je het boek lezen?Waar zijn de wachters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ida Klepper. Lezen Waar zijn de wachters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN