Niets erger dan spijt

Niets erger dan spijt - Jos Pierreux | Northernlights300.org

... direct bij de naam genoemd. Toch lukt het me niet in het verhaal te komen, de Vlaamse schrijfstijl breekt me op, teveel woorden en zinnen die vaag zijn, het leest niet lekker door ... PDF Niets erger dan spijt - boek.be ... . Grote delen van Niets erger dan spijt slepen je echter direct mee in het verhaal. Wat Luk meemaakt, zijn moeder die met haar wens het onmogelijke van hem eist. Dit wordt heel realistisch beschreven, zoals je ook het in de realiteit hoort of zou kunnen horen. Het is dan ook een ethisch dilemma, wat veel stof doet opwaaien. Niets erger dan spijt. Geplaatst op 14 augustus 2018 door Anita Zijlstra. Leven van speurneus volledig op z'n kop ... Niets erger dan spijt van Jos Pierreux | Boek en recensies ... ... . Het is dan ook een ethisch dilemma, wat veel stof doet opwaaien. Niets erger dan spijt. Geplaatst op 14 augustus 2018 door Anita Zijlstra. Leven van speurneus volledig op z'n kop. Terwijl België in opperste staat van paraatheid is vanwege terreurdreigingen, wordt er een aanslag gepleegd op Luk Borré. "Een ingenieuze plot, een strak volgehouden klacht tegen het establishment en een opmerkelijke stijlbeheersing": dat is het oordeel van de jury van de 21e Hercule Poirotprijs over de thriller "Niets erger dan spijt" van Jos Pierreux. Het verhaal speelt tegen de achtergrond van terreurniveau 3, wanneer in Knokke twee tienermeisjes worden verkracht. Lees „Niets erger dan spijt" door Jos Pierreux verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Terwijl in het hele land terreurdreiging niveau 3 heerst, worden in Knokke twee tienermeisjes verkracht. Hun aanrander h... 'Niets erger dan spijt' door Jos Pierreux - Onze prijs: €22,50 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. In 2018 won hij die felbegeerde literatuurprijs met 'Niets erger dan spijt', een misdaadroman die sterk autobiografisch is omdat hij er de (strijd om) e...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Pierreux
DIMENSIE
9,89 MB
BESTANDSNAAM
Niets erger dan spijt.pdf

OMSCHRIJVING

Terwijl in het hele land terreurdreiging niveau 3 heerst, worden in Knokke twee tienermeisjes verkracht. Hun aanrander heeft kenmerkende tatoeages. Luk Borré bijt zich in het onderzoek vast. Er wordt een aanslag gepleegd op zijn leven: wie wil zich op de speurder wreken en waarom? Als mama Borré gehospitaliseerd wordt, heeft zij maar één wens. Haar zoon wordt geacht ervoor te zorgen dat die ingewilligd wordt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Trammelant komt blijkbaar in de beste families voor want ook het huwelijk van overste Theofiel Mangels staat op springen.

Wil je het boek lezen?Niets erger dan spijt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Pierreux. Lezen Niets erger dan spijt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN